HoSt - Home-Start Česká republika, z.ú.


Filantropie a dobrovolnictví Děti, mládež, rodina

Křídu do každé rodiny

Při práci naplňujeme poslání "Každé dítě by mělo zažít štěstí, lásku a radost ve své rodině. Vstupujeme do rodin, které hledají cestu, jak toho dosáhnout. Prostřednictvím dobrovolnické a profesionální práce podporujeme zdravé vztahy a vznik bezpečného prostředí v rodině." Provázejí a spojují nás hodnoty, kterými jsou lidskost – odbornost – kreativita. I v této výzvě chceme dostát našim hodnotám:) Pokud se o naší organizaci chcete dozvědět víc, rádi Vás uvidíme na našich webových stránkách, kde o nás najdete vše. www.hostcz.org

vybráno 111 % z 10 025 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Spousta maminek a tatínků před dnem dětí s nadšením a radostí nakupuje dětem hračky a vymýšlí čím, své ratolesti překvapí. Pro mnoho jiných maminek a tatínku je ale tento den zdrojem velkého stresu, protože si často nemohou dovolit své dítě potěšit ničím materiálním. 

Nemáme tolik financí, aby jsme kompenzovali všechno chybějící v klientských rodinách , ale víme, že kouzlit dětské úsměvy se dá opravdu s málem. Nakupme společně křídy, obyčejné chodníkové křídy, se kterými se dá užít spousta legrace. Dostaneme celou rodinu ven, rodiče si najdou aspoň chvilku času na to s ratolestmi tvořit jejich barevný chodníkový snový svět. A mít čas na hraní s dětmi to je nejvíc! 

Rádi bychom zakoupili křídy našim 401 dětským klientům, aby si na den dětí mohli užít trošku legrace:) Den dětí už sice byl, ale my si uděláme ještě jeden speciální:) Dětství máme každý jen jedno, pojďme udělat radost těm, kdo neměli v životě tolik štěstí. 

Lepší dětství, lepší svět!

Děkujeme Vám. 
Tým HOST





Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásný nápad

Anna Havlíčková
500 Kč

Drobná podpora dětem, snad je 1.6. potěší.

Martin Točík