Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Místo, kde žijeme: Sousedské odpoledne pro varhany

Podpořte Sousedské odpoledne pro varhany! Naše Sousedské odpoledne má propojit všechny nadšence, občany Vysokých Studnic a okolí, kteří se chtějí potkat, poslechnout si dobrou hudbu, popovídat si a zároveň podpořit něco, co má smysl. Výtěžek celé akce chceme totiž věnovat na opravu místních varhan, které potřebují nutnou opravu, protože jsou ve velmi špatném stavu. Váš příspěvek bude mít smysl!

vybíráme od 4.5.2023

Zdvojnásobení

Každou korunu, kterou darujete, nám NADACE VIA zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
25 110 Kč
vybráno 126 % z 20 000 Kč

přispělo

27 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Sousedské odpoledne je ideální příležitost na setkání všech generací místních občanů, známých i přátel podporující činnost našeho spolku. Za několik let, co spolek existuje, se nám podařilo uskutečnit spoustu projektů a vybrat velkou částku peněz. Děkujeme, že podporujete naše akce, vážíme si vaší důvěry.
Pokračování minulého úspěšného Sousedského odpoledne chceme realizovat i letos. Proč? Protože nám přijde důležité společnou silou přispět k něčemu, co má smysl a co zanecháme také budoucím generacím. A to je přesně oprava varhan ve Vysokých Studnicích, protože varhany a místní kostel slouží (nejen) pro koncertní účely, kde se potkávají lidé z celého širokého okolí napříč všemi generacemi už po několik let. 
Během celého odpoledne chceme přichystat různé druhy zábavy - ať už poslech skupiny The Shots, jejíž členové pochází z okolí, nebo dvou hudebníků přímo z Vysokých Studnic. Pro děti bude připravena lekce stepu, kterou povede mladá úspěšná juniorská vícemistryně České republiky Julie Petrželová. Součástí odpoledne bude také výstava fotografií místní krajiny, které bude následně možné zakoupit na podporu varhan. Zároveň bude možné zakoupit výrobky, které vyrobili přátelé našeho spolku. Aby toto vše bylo možné uskutečnit, potřebujeme i vaši podporu. 
Pokud se nám podaří vybrat větší částku, než kterou zamýšlíme, poputuje na transparentní účet našeho spolku a poslouží k opravě varhan. 
Projekt byl podpořen Nadací Via v programu Místo, kde žijeme. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Úžasné odpoledne, skvělá hudba, perfektní večer!

Jindřich Habermann
300 Kč

Děkujeme! 😊

Dárce
200 Kč

Přejeme vám, ať se akce vydaří!

Dárce
1 000 Kč

🫶🫶

Terezie Dejmková
1 000 Kč