Nadace Via


Kultura, umění a historie

Místo, kde žijeme: "O ztracené vodě" - Dětská operka z Broumovska

Pomozte nám uskutečnit unikátní jazzovou operku pro děti z Broumovska! Věnuje se tématu ekologie a významu vody v krajině. Projekt zapojuje dětské umělce z místní ZUŠ Broumov a dává jim možnost setkat se a tvořit s profesionálními hudebníky a výtvarníky jako Štěpánka Balcarová či Matěj Forman. Představení se uskuteční 14. a 15. června v broumovském klášteře a je určeno pro žáky místních škol a rodiny s dětmi. Budeme rádi, když vznik této originální dětské operky finančně podpoříte!

vybíráme od 2.5.2023

Zdvojnásobení částky

Každou korunu, kterou nám přispějete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
29 400 Kč
vybráno 59 % z 50 000 Kč

přispělo

15 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dětská operka "O ztracené vodě" je originálním počinem, který nemá v regionu obdoby. Jsme hrdí, že se nám do našeho projektu pro děti z Broumovska podařilo zapojit a nadchnout slavné umělce jako Štěpánka Balcarová (hudba), Zdeněk Havlíček (text), Matěj Forman (scénografie a režie), stejně jako tým Divadla bratří Formanů a další.

Vedle vzájemného hudebního a lidského obohacení je největší hodnotou projektu šance pro místní děti z příhraničního Broumova a okolí poznat svět profesionálních umělců, setkat se s novými pedagogickými přístupy a společně vytvořit zcela nové, originální dílo.

Projekt vzniká za podpory Národního plánu obnovy i lokálních partnerů, kterým tímto děkujeme. Tato výzva má sloužit k dofinancování nákladů spjatých s realizací projektu, jako je pronájem sálu, technické zajištění, ubytování, cestovné a další režie.

Staňte se součástí našeho kulturně-vzdělávacího projektu!

Podpořte spojení dětských umělců z Broumovska s umělci profesionály!

Pomozte nám s dokončením jazzové operky pro děti! Děkujeme.

Více informací o projektu se dozvíte na webových stránkách:
www.klasterbroumov.cz/projekty/o-ztracene-vode

Projekt byl podpořen z programu Místo, kde žijeme. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

P.S.: Na závěr ještě něco málo o nás. Vzdělávací a kulturní centrum Broumov je obecně prospěšnou organizací, která byla založena v roce 2013. Svými kulturními, vzdělávacími a komunitními aktivitami oživuje národní kulturní památku – broumovský klášter, ve kterém sídlí. Vytváří mezioborové environmentální a umělecké vzdělávací programy pro děti i dospělé, inspirující k dalšímu poznávání. Pořádá profesionální i zájmové kulturní akce na národní i mezinárodní úrovni a podněcuje dialog týkající se naší kultury a tradice, historie, soužití v evropském prostoru a duchovního rozvoje společnosti.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

mám a tleskám

Radost

Hodně štěstí!

Ondřej Konečný

Ať představení dělá radost....

Broumovský srdcař

Těšíme se moc na představení, jsem ráda, že jsem mohla přispět. Držím place:)

Dárce
500 Kč