Vita melior


Humanitární pomoc Pomoc Ukrajině

POMOZTE TĚM, CO PEČUJÍ NA UKRAJINĚ, DŮSTOJNĚ PEČOVAT! Druhá výzva

Inkontinenční pomůcky pro ležící seniory a tělesně i mentálně postižené klienty na Ukrajině. Pomáhejme spolu. Podpořme v letošním roce 100 rodin na Ukrajině. Naše sbírka je vyhlášena na pomoc nemajetným rodinám pečujícím v domácím prostředí o své nemobilní příbuzné. Spolupracujeme také s Ústavem sociální péče ve městě Teresva.   Pomozte nám pro ně tyto potřeby zajistit.  Ležící babičku, dědečka, nebo ležící mentálně či fyzicky handicapované blízké, vždy někdo opatruje a naše společná pomoc je adresována hlavně pečujícím. Příjemcem pomoci bude vždy jednotlivec, kterému se nedostává jednorázových hygienických pomůcek k řešení inkontinence.

vybíráme od 9.4.2023

POMOZTE TĚM, CO PEČUJÍ NA UKRAJINĚ, DŮSTOJNĚ PEČOVAT! Druhá výzva

Inkontinenční pomůcky pro ležící seniory a tělesně i mentálně postižené klienty na Ukrajině. Pomáhejme spolu. Podpořme v letošním roce 100 rodin na Ukrajině. Válkou se situace rodin pochopitelně zhoršuje. Jedná se o nejvíce opomíjené potřebné, někdy i hodně daleko od center, kam se obvykle převážně distribuuje pomoc. Děkujeme Vám, že společně, prostřednictvím Vašich darů, přispíváme k obyčejné lidské důstojnosti. Jen spolu to zvládneme!
22 600 Kč
vybráno 75 % z 30 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Inkontinenční pomůcky pro ležící seniory a tělesně i mentálně postižené klienty na Ukrajině.

Pomáhejme spolu. Podpořme v letošním roce 100 rodin na Ukrajině.

Charitativní pomoc na Ukrajině je organizovaná společně s neformální skupinou „Boží milost“. Dnes každý pomáhá tak, jak to nejlépe umí. My máme za sebou již několik let společné úspěšné pomoci, a proto si dovolujeme Vás pozvat, abyste pomáhali s námi. Tímto spojením je zajištěna adresná pomoc přímo do rodin,takže nehrozí zneužití věnovaných finančních prostředků.
Válkou se situace rodin pochopitelně zhoršuje. Jedná se o nejvíce opomíjené potřebné, někdy i hodně daleko od center, kam se obvykle převážně distribuuje pomoc.
Děkujeme Vám, že společně, prostřednictvím Vašich darů, přispíváme k obyčejné lidské důstojnosti.

Jen spolu to zvládneme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme Vám, že se staráte o seniory na Ukrajině. Ať Bůh Vám žehná.

Dárce
300 Kč

At jde vse co nejlepe!!

Michal Votik
500 Kč