Sport 4 Help, z.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

Tricykl pro Romana

Našemu kamarádovi Romanovi, který s úsměvem bojuje se svým postižením, bohužel dosluhuje současné kolo. Po letech tréninku, závodění a tisících kilometrech potřebuje nový tricykl, který mu umožní soupeřit na mezinárodní úrovni. A my mu chceme pomoci!

vybíráme od 13.3.2023

Tricykl pro Romana

Rádi bychom se pokusili nashromáždit finance na nový tricykl pro našeho kamaráda Romana, který mu umožní účastnit se závodů na mezinárodní úrovni. Rádi bychom vybrali částku 150 000,- Děkujeme moc za každý příspěvek.
138 380 Kč

přispělo

88 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

EDIT 4. 4. 2023
Rádi bychom vám dali vědět, jak jste všichni skvělí  Nejen, že vás mnoho dorazilo osobně v sobotu 1. 4. 2023 na Ještěd, aby byli svědky Pavlova úspěšného! snažení zdolat Everesting, ale také vás obrovské množství posílá finanční příspěvky. Jsme vděční, že se vybraly již téměř 2/3 potřebné částky. Ale ještě nekončíme! Pojďme společně zabrat a doběhnout až za cílovou pásku v podobě vybraných 150 000,- Už nám schází jen kousíček. Děkujeme!

Již máme vyčerpané odměny dárcům v podobě 20 balíčků pražené kávy. Ale nezoufejte, kávu stále můžete získat nákupem v eshopu na našem webu Sport 4 Help. Veškerý výtěžek z prodeje kávy pošleme do této sbírky.  A káva je to opravdu výborná :).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Našemu kamarádovi Romanovi, který s úsměvem bojuje se svým postižením, bohužel dosluhuje současné kolo. Po letech tréninku, závodění a tisících kilometrech potřebuje nový tricykl, který mu umožní soupeřit na mezinárodní úrovni. A my mu chceme pomoci!
Rozhodli jsme se, že Romču podpoříme a společně si u toho zasportujeme (více o jeho životním příběhu si přečtěte TADY) . Slovo dalo slovo a jeden z našich kamarádů, Pavel, se rozhodl, že zkusí 1. dubna 2023 udělat z Ještědu Everest. Cílem je vyjet na Ještěd 19 x a nastoupat stejný počet výškových metrů jako je výška Everestu (8849 m n. m.).  Spolu s ním budou chodit i naši kamarádi z firmy JABLUM, kteří akci podpoří nejen sportovními výkony, ale výbornou výběrovou kávou. 

Pokud chcete i Vy podpořit Romana v jeho skvělých cyklistických výkonech, budeme rádi, když se k nám na apríla na Ještědu přidáte a samozřejmě budeme rádi, když Romanovi na jeho nový tricykl přispějete. A jako bonus jsme si pro vás přichystali skvělé odměny, ze kterých si vždy jednu můžete vybrat.
 
Pro prvních 20 přispěvatelů, kteří přispějí alespoň 442,5 Kč máme připravené balíčky kávy ze speciální edice zrnkové kávy pražené právě pro tyto účely. A proč zrovna tato částka? Pokud vynásobíte částku dvaceti, dostanete se na symbolický Everest, na který 1. dubna pojedeme/půjdeme. Pokud by se na vás káva nedostala, můžete si zakoupit kafe i na eshopu Sport4Help.

Další odměna je pro čtyři z vás, kteří byste chtěli svůj dobrý skutek mít v paměti v podobě rodinného/portrétního focení právě od Pavla a Petry. Pokud se rozhodnete přispět alespoň 5000 Kč a budete mít o focení zájem, napište nám a domluvíme se na termínu focení formou 2h procházky tam, kde to máte rádi.

Jako poslední odměna pro dva první přispěvatele nad 1000 Kč je exkurze v Kávovém Centru v Mladé Boleslavi, kde vás naši kamarádi provedou jednou z nejmoderněji vybavené pražírny v Česku. Prohlédnete si s výkladem sklad zelené kávy i samotné pražení. Ochutnáte kávy v netradičních formách (kávový sirup, Cascara, Nitro ColdBrew a jiné) a samozřejmě ochutnáte kávu dle vlastního výběru včetně možnosti její přípravy.

Pokud vás příběh zaujal, pomozte nám ho sdílet. 
Moc děkujeme za vaší podporu a těšíme se na vás 1. dubna na Ještědu.

Tým Sport 4 Help 

PS: opravdu to není aprílový žert
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ahoj Romane,
Tak at ti to porad vyhrava😃Jirka

Jiří Sládek
443 Kč

Ať ti slouží Romčo
S láskou Kristina

Kristina Chejlavova
443 Kč

Držíme palce!

Václav Beneš

Pozdrav z Moravy od Zdenky Jandaskové!

Petra Menclová
1 000 Kč

Dárek od fanoušků z Matoušovic rodu! :)

Petra Menclová
500 Kč

Ať Tu to lítá, doma i ve světě

Nikola
500 Kč

Šťastnou cestu :-)

Hedvika A Martin Samkovi

Poslaný příspěvek za Pavla z Ještědu

Pavel Puš
400 Kč

Well done Pavel!! Sorry I couldn't be there to cheer you on. Must have been extra hard given the conditions.

Brendan Bignell
1 001 Kč

Romčo, symbolicky jedu s tebou, ale pouze z kopce 😉

Martina
1 001 Kč