Nepuri z.s.


Jiné Kultura, umění a historie

Zachraňme Scuticu

Showroom a dílnu firmy Scutica, která se zabývá originální výrobou designových pomůcek pro intimní chvíle z kvalitního dřeva a kůže, v minulých dnech vykradli. Během jedné noci zmizely stovky hodin práce Honzy, Kristýny i Jirky. Ztráta, která jim vznikla by jim pokryla roční pronájem prostor. Pomožme Scutice, aby tuto nelehkou situaci, kdy je ohrožena její samotná existence, mohla co nejdříve překonat.

vybíráme od 6.3.2023

Pomohu Scutice přežít

Přispívám touto finanční částkou Scutice na překonání finančních problémů v souvislosti s vykradením jejich showroomu a dílny
2 133 Kč
vybráno 2 % z 100 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Honza, Kristýna a Jirka přišli o hotové i rozpracované produkty vyráběné na zakázku, materiál v podobě vzácného dřeva a kůže i technické vybavení. Část asi časem a po ukončení policejního vyšetřování uhradí pojišťovna. Zloději jim ale ukradli i spoustu věcí, ke kterým měli velmi osobní vztah a měli tak nevyčíslitelnou hodnotu.

Scutica je známá a oceňovaná především lidmi, kteří se zajímají o umělecký, originální design pomůcek pro intimní chvíle, spodního prádla, literatury a dalších doplňků. Vzhledem k finančním ztrátám způsobenym vykradením a nutnému dočasnému uzavření showroomu i dílny je pro provozovatele Scuticy velmi složité tuto situaci finančně ustát. Váš jednorázový příspěvek jim pomůže uhradit nájemné nebo nákup nového materiálu a vybavení.

Více info o Scutice:

www.instagram.com/scuticashop
www.facebook.com/scutica




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Politovánihodné.. :/

Paul
1 000 Kč