Nadace CERGE-EI


Vzdělávání a výzkum

Podpořte Konferenci EALE Prague 2023

Evropská asociace ekonomů práce (European Association of Labour Economists, EALE), nejvýznamnější evropská akademická společnost pro rozvoj teoretického a empirického výzkumu chování jednotlivců a firem na trhu práce a v dalších oblastech společensko-vědního výzkumu. Byla založena v roce 1989 s cílem podpořit rozvoj znalostí v oblasti ekonomie trhu práce a lidských zdrojů v Evropě i mimo ni. Má více než 800 členů z 25 zemí.

Podpořte Konferenci EALE Prague 2023

Uvažujete o vyšší částce?
Měli byste zájem se stát oficiálním partnerem konference?
Kontaktujte nás!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

35. výroční konference "European Association of Labour Economists" Praha, Česká republika.
 

Posláním EALE je akademický výzkum s cílem vybudovat funkčnější a udržitelnější ekonomiku, která slouží blahu jednotlivců i organizací. Věříme, že naše poslání bude pro vás hodnotné a hodné vaší podpory. Podpořte konferenci EALE

Uvažujete o vyšší částce? Měli byste zájem se stát se oficiálním partnerem konference?
V současné době hledáme finanční, obchodní a partnery z průmyslu, kteří by mohli mít zájem sponzorovat tuto konferenci a poskytnout finanční (nebo jinou) podporu při organizaci této prestižní akce. Sponzorování této významné mezinárodní konference také jistě přispěje ke zviditelnění vaší instituce v mezinárodním vědeckém kruhu. Očekáváme, že tato prestižní mezinárodní konference přiláká přibližně 400 vědců a výzkumných pracovníků z Evropy i mimo ni. Kontaktujte nás!

Konference se bude konat 21. - 23. září 2023 v prostorách Právnické fakulty Univerzity Karlovy.
 


Program konference:

  • Paralelní zasedání, obsahující 3 nebo 4 krátké  (15 minut) prezentace;
  • "Poster sessions," každé s předpokládanou délkou 60 minut;
  • tři "Flash talk sessions" na následující témata: Hledání práce v 21. století, Role firem na trhu práce a Nezaměstnanost;
  • dva hlavní řečníci: Uta Schönberg (UCL) a Gordon B. Dahl (University of California).
Na konferenci EALE uspořádá zasedání týkající se trhu práce "Job market sessions," aby tak nabídla poradenství zaměřené pro kandidáty na trhu práce v oblasti ekonomiky práce.

eale2023prague.eu | eale.nl 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu