Středisko rané péče EDUCO Zlín, z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Nahoďte barevné ponožky s EDUCO

Podpořte rodiny s dětmi se zdravotním znevýhodněním a získejte odměnou barevné ponožky, které oblečete 21. března. Na Světový den Downova syndromu oblékáme každou ponožku jinou, oslavujeme jedinečnost osob s tímto syndromem a vyjadřujeme jim takto naši podporu❤

Pořiďte si ponožky🧦

Za každých darovaných 300 Kč můžete mít jeden pár ponožek. Pokud budete chtít ponožek více, klidně pro celou rodinu, zadejte příslušný násobek do darované částky. V darovacím formuláři budete mít možnost uvést požadovaný počet ponožek, barvu i velikost.
5 300 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

1) Podpořte EDUCO částkou alespoň 300 Kč a získejte stylové ponožky - pánské, dámské, dětské. Vyberou si holky i kluci. Za poskytnutý finanční dar vám můžeme vystavit potvrzení o daru.
 
2) Vyfoťte se nebo natočte video v ponožkách a pošlete nám svůj ponožkový pozdrav, který rádi zveřejníme na našem FB profilu. Nebo ho sami zveřejněte na svém FB profilu či Instagramu a odkažte na naši ponožkovou výzvu. Foto ani video však není podmínkou.

3) Vyzvěte alespoň 2 své kamarády, známé či kolegy na sociálních sítích, ať se zapojí také, oblečou barevné ponožky a pošlou výzvu zase dál!

A na co přesně výtěžek poputuje?
- zajištění rané péče pro rodiny s dětmi s handicapem
- pohonné hmoty a servis vozů (provozujeme terénní službu)
- zajištění externích odborníků (psycholog, logoped, fyzioterapeut aj.), kteří s našimi poradkyněmi jezdí do rodin
- financování setkání TOD (Tým okolo dítěte)

  • Zeleno-žlutá (vel. 30 - 32) - poslední kus!
  • Růžovo-modrá (vel. 30 - 32)
  • Tyrkysová (vel. 32 - 35)
  • Růžovo-modrá (vel. 32 - 35)
  • Růžovo-šedá (vel. 32 - 35, vel. 36 - 41)
  • Modrá-modrá (vel. 32 - 35 a vel. 42 - 46)
  • Šedo-modrá (vel. 42 - 46)
  • Žluto-modrá (vel. 42 - 46)  
Středisko rané péče EDUCO Zlín z. s. poskytuje odbornou pomoc a podporu rodinám s dětmi se zdravotním znevýhodněním od narození do 7 let. Služba rané péče je rodinám poskytována doma, v přirozeném prostředí rodiny, s cílem posílit její samostatnost a nezávislost na sociální pomoci.
V roce 2022 poskytlo EDUCO službu rané péče 180 rodinám ve Zlínském kraji. Pomáhá dětem s různou formou zdravotního znevýhodnění. V rámci služby rané péče dávají poradkyně rodičům (i rodinným příslušníkům) odborné rady. Ukazují jim, jak s dětmi pracovat a rozvíjet jejich schopnosti a dovednosti. Pro klientské rodiny nabízí k zapůjčení různé pomůcky, edukativní hračky i odbornou literaturu. Organizována jsou také setkání rodin s odborníky.

Děkujeme, že pomáháte.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu