Nadační fond Mosty - Puentes


Humanitární pomoc Životní prostředí

Cesta české ženy k původnímu učení země

Cesta do hor Siera Nevada je pro mně důležitou součástí mé vlastní cesty k původu. V plánu je stavba přístřešku pro ceremonie, sklizeň úrody, seznámení s místními tradicemi, s bylinami a jejich použitím, se zpracováním příze a výrobou tašek a s mnohým dalším, co pro nás kmen a příroda přichystá. Volání, které cítím ve spojení s touto cestou, touto prací, mi nedá spát. Obracím se na Vás s prosbou o podporu nejen své cesty, ale cesty nás všech, neboť dosah našich činů není omezen jen na co jsme schopni dohlédnout. Žijeme společně v tomto Vesmíru na nádherné Zemi. Děkuji vám. Diana Sychová

vybíráme od 4.1.2023

Cesta do hor Siera Nevada je pro mně důležitou součástí mé vlastní cesty k původu.

Volání, které cítím ve spojení s touto cestou, touto prací, mi nedá spát. Obracím se na Vás s prosbou o podporu nejen své cesty, ale cesty nás všech, neboť dosah našich činů není omezen jen na co jsme schopni dohlédnout. Žijeme společně v tomto Vesmíru na nádherné Zemi. Děkuji vám. Diana Sychová
12 101 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Díky práci Moniky Michaelové a nadačnímu fondu Mosty-Puentes jsem dostala možnost jet za Mamo Kunshemaku, jeho rodinou a kmenem do Kolumbie prohlubovat vědění práce s naší krajinou. Jsem za tuto možnost nesmírně vděčná. 

Dary, které od vás dostanu, nepůjdou jen na uhrazení potřebných výloh na cestování, ale hlavně na podporu odkupu půdy do vlastnictví Mamo Kunshemaku a jeho kmene Wiwa, na podporu práce nadačního fondu Mosty-Puentes, na programy obnovy zdravé krajin a očisty vod.
V plánu je stavba přístřešku pro ceremonie, sklizeň úrody, seznámení s místními tradicemi, s bylinami a jejich použitím, se zpracováním příze a výrobou tašek a s mnohým dalším, co pro nás kmen a příroda přichystá. 

Tvořit společný prostor s láskou a péčí pro nás a pro další generace dává smysl.
Každý sám, a zároveň spolu.

Dává-li to smysl i Vám, bude mi nesmírnou ctí.
Rozhodnete-li se tak, nabízím Vám možnost společného setkání po mím návratu, na kterém s Vámi budu sdílet prožitky, nabylé zkušenosti.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Toto je naprosto neskutečné. Nechápu, jak může někdo být tak amorální, že zneužije darujme.cz, aby si nechal zafinancovat svou osobní dovolenou a poznávání světa.
Pokud byste skutečně chtěla místním lidem pomoci, poslala byste jim 100% vybrané částky a případné cestování a poznávání světa si zafinancovala sama.

Dárce
1 Kč

Děkuji že to děláte.

David Pleskač
500 Kč

Hodně štěstí!

Dárce

Držím palce nech sa ti to podarí ✊️😊

Peter Hornik

Ať se vydaří!

Hanz

Držím ti palce.

Ondřej Zvěřina

Budu se těšit na sdílení!

Jiřík

Ať se povede...

Miroslav Švejda
500 Kč