Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Místo, kde žijeme: Květinová terasa u sokolovny

Podpořte svým darem vybudování dřevěné terasy k posezení u jablonecké sokolovny! Vytvořme spolu další kus příjemného místa v Jablonci, kde se můžeme společně scházet. Z vybrané částky zakoupíme materiál a vybudujeme terasu, kterou osadíme truhlíky s trvalkami a doplníme venkovním posezením.

vybíráme od 1.12.2022

Zdvojnásobení

Každou korunu, kterou darujete, nám NADACE VIA zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
21 000 Kč
vybráno 105 % z 20 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jablonecká sokolovna znovu ožívá nejen sportem, ale i koncerty a výstavami. Už umíme nabídnout kávu i drobné občerstvení a naším snem je vybudovat venkovní dřevěnou terasu pro posezení na ulici ve stínu pod stromy.

Stolky i židle jsou připraveny, improvizované květinové truhlíky, které jsme osázeli v rámci komunitní akce s centrem Sokolka také. Zbývá nakoupit materiál a vyrobit terasu pro posezení třeba při čekání na děti, které cvičí v Sokole nebo po prohlídce výstavy.

Pojďte spolu s námi vybudovat dřevěnou terasu pro venkovní posezení se stolky a židlemi, která doplní již zrealizované voňavé truhlíky s trvalkami. Zlepšíme tak společně zase o malý kousek prostor mezi sokolovnou a Tyršovým parkem. Projekt byl podpořen Nadací Via v programu Místo, kde žijeme. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Těším se na krásné posezení 🌷

Dárce
300 Kč