APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpořte Linku pro mámy a táty v krizi

Děkujeme, že s námi pomáháte rodičům, kteří se ocitnou v akutní krizi. Váš příspěvek na Linku pro mámy a táty má obrovský smysl. Umožníte tak bezplatné a anonymní konzultace rodičům, kteří naléhavě potřebují odbornou pomoc. Díky vám už na svou krizi nebudou sami.

vybíráme od 1.12.2022
191 193 Kč
vybráno 142 % z 135 000 Kč

přispělo

216 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
DARY VYBRANÉ NAD CÍLOVOU ČÁSTKU 135 000 Kč budou využity na další poradenství a konzultace pro mámy a táty. Čím vyšší výtěžek sbírky, tím více rodičů budeme moci podpořit.

  • Ani v nejhorším snu by mě nenapadlo, že budu mít jednou nálepku „rozvedená paní“... Vdaná jsem byla 10 let, narodily se nám dvě úžasné dcery. Bohužel na veškerou péči o ně jsme byli sami, k tomu se postupně přidávaly komplikace. Starší dceři diagnostikovali lehkou formu ADHD, mladší možnou epilepsii. S manželem jsme začali být vyčerpaní a odcizili jsme se. Celá situace se vystupňovala, když mi oznámil, že odchází. Útočiště našel v náručí mladé asistentky z práce. Až v tu chvíli přišlo to pravé peklo, na vše jsem zůstala úplně sama. Pak jsem dostala tip na Aperio a bylo to to nejlepší, co se mi v životě přihodilo. Potkala jsem odborníky, kteří se mi s ochotou o velkou dávkou citlivosti věnovali a podporovali mě. Zpětně vidím, že jsem si celou svou situaci ztěžovala právě tím, že jsem se styděla někomu svěřit a říct si o pomoc… DĚKUJI! klientka Aperia K. L.
Bezmoc, smutek, nepochopení, naštvání. To všechno zažívají rodiče v krizových životních situacích. Rozchod, rozvod, výchovné problémy, domácí násilí. V takových chvílích je pro ně těžké být tu pro své děti. Akutně potřebují podporu, pochopení, zorientovat se v tíživé situaci. V tom jim pomáhá Linka pro mámy a táty – bezplatně, anonymně a s otevřeným srdcem.


Děkujeme za vaši podporu. Váš dar pomůže změnit život mámám a tátům, někdy i celé rodině. Provoz Linky pro mámy a táty je financován částečně granty, od dárců a dárkyň potřebujeme aktuálně vybrat 130 000 Kč. Čím vyšší výtěžek sbírky, tím více rodičů budeme moci podpořit.

Díky podpoře našich partnerů získáme ke každým 300 Kč dalších 1000 Kč na poradenství pro rodiny v krizi. 
 
Nezapomeňte, váš dar si můžete odečíst z daní. Pro rok 2022 byl zvýšen limit pro odpočet darů a to až do výše 30 % základu daně.

  • Jsme úplně normální rodina. Narodily se nám dvě děti brzy po sobě. Problémy s kojením, stres, únava, náročné šestinedělí. Náš partnerský vztah se začal rozpadat. Čekali jsme, že rodičovství na plný úvazek bude náročné. Ale bylo nám těžko, oba jsme ve vztahu trpěli. Snažili jsme se to zvládnout sami, ale nevěděli jsme jak. Naštěstí tu bylo Aperio. Terapeutka Slávka nám zachránila manželství a našim dětem rodinu a budoucnost. Poskytla nám pocit bezpečí, kdy jsme s mužem našli sami sebe a uvědomili si, že se milujeme. Znovu jsme objevili půdu pod nohama. Děkuji a jsem vděčná, že Aperio existuje. Prosím, podpořte ho, aby tu mohlo být i pro další rodiče. Míša F., klientka Aperia

  • Na jaře jsem udělala velké rozhodnutí. Po 18 letech jsem opustila svého muže. Nebyl to impulzivní krok, ale důsledek mnoha neshod, které jsme poslední roky měli. Cítila jsem velkou zodpovědnost a obrovskou tíhu. Rozhodovala jsem totiž za nás za oba a naše dvě malé dcery a věřím, že i za naši spokojenou budoucnost. Aperio mě hodně podpořilo. Poradkyně Silva mi pomohla zorientovat se v úplných začátcích. Poradila mi, jak komunikovat s manželem a jak o situaci mluvit s dětmi, abychom jim co nejméně ublížili. A také, jak se postarat o sebe. Cítila jsem velkou úlevu. Podpora Aperia byla k nezaplacení. Přála bych si, aby každý rodič v mé situaci měl možnost ji využít. Lucie M. L., klientka Aperia
Děkujeme, že jste tu pro rodiče. Ohromně si toho vážíme!

V případě dotazů se neváhejte obrátit na Alžbětu Kofránkovou, e-mail: alzbeta.kofrankova@aperio.cz



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc děkuji za Vaše služby, mám od vás zdarma materiály. A přeji si, aby všechny mámy, tátové i děti byli spokojení a šťastní 🙏💫💗

Petra Vopelková

Děkujeme, Petro:)

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

díky, že jste :-)

Jana Schovancová

Posledních 200,- z účtu. A těch nejlépe a s láskou investovaných !! Mám sdílenou radost, že se to podařilo. Investovaných proto, že hodnota byť malého daru je obrovsky navýšena a dána zpět do oběhu pro celou společnost .. Díky moc, za každého v Aperiu, díky moc za vás a všechny dárce. Má to smysl. Maják ve tmě; náruč, když se padá nad propastí; ruka, která navede; slova, která podpoří; ucho, které vyslechne .. A mnoho a mnoho dalšího. Jste HVĚZDY ! Děkujeme a přejeme dobré zdraví, radost a hojnost všem i Aperiu samotnému.

Linda Piaskowská
200 Kč

Lindo, děkujeme za takovou zprávu, udělala nám velkou radost:).

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

Děláte velmi užitečnou práci, díky za vás.

Dárce

Dagmar, díky moc!

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

Dekuji

Dárce
500 Kč

Lucie, my vám děkujeme:).

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

O rodinnych krizich se v mem okoli moc nemluvi, objevuji se nenapadne a vetsinou je videt az ten spatny konec. Vim, jake je balancovat na pokraji vztahu, protoze rodicovstvi muze byt sakra obtizne. Kdyz to zajde az do slepe ulicky, je skvele, ze existuje misto, kde se da hledat pomoc.

Monika Šperlová
200 Kč

Moniko, díky za vaše slova a podporu! Vystihla jste to přesně.

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

Eliško, Lucko,
ještě jednou moc děkuji za Vaši pomoc, přišla v okamžiku, kdy jsem ji moc potřebovala.
Jitka

Jitka
500 Kč

Jitko, děkujeme vám!

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

Děkuji, ze pomáháte

Dárce

A my vám děkujeme:).

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

Je skvělé, že pomáháte rodičům v těžkých chvílích. Že nejen pomáháte, ale nasloucháte, podporujete, vzděláváte.

Dárce

Děkujeme!

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.

Děkuji za Vaší pomoc, pošlu více, až budu zas od dětí naplno v práci..

Marie Tůmová
300 Kč

Paní Tůmová, děkujeme vám:).

APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s.