People in Need - Člověk v tísni


Humanitární pomoc

SOS Arménie

Vyhlašujeme sbírku SOS Arménie na pomoc lidem prchajícím z Náhorního Karabachu. Po obnovení bojů v Náhorním Karabachu v úterý, 19. září, a následné kapitulaci místních autorit, prchají do Arménie tisíce lidí. V oblasti se nachází náš tým, který již poskytuje humanitární pomoc ve formě potravinových balíčků, pomůcek pro lidi s postižením a bezpečných prostor pro děti.

Přispějte na SOS Arménie ještě dnes!

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podporujeme síť místních organizací, které hrají klíčovou roli v pomoci přesídleným lidem. Konflikt v Náhorním Karabachu probíhá od roku 1988 a je provázen velkým utrpením. 

„Situace je kritická, na hranicích je stále větší množství lidí.  Jsou mezi nimi velmi staří lidé i rodiny s malými dětmi. Mnozí si s sebou vzali jen úplně základní věci a nemají dostatek oblečení, jídla nebo hygienických potřeb. Spoléháme na finanční prostředky od našich dárců, abychom mohli reagovat na aktuální potřeby civilního obyvatelstva,” říká Varduhi Dadunts, ředitelka mise Člověka v tísni v Arménii. 

„Lidem budeme poskytovat vodu, jídlo, poukázky na nákupy, matrace a deky nebo oblečení. Budeme pomáhat s vybavením ubytovacích center, zabývat se podporou dětí a starších lidí a poskytovat další základní humanitární pomoc. Prosíme veřejnost o přispění do sbírky SOS Arménie,“ říká Šimon Pánek, ředitel organizace Člověk v tísni.


Podpořte humanitární pomoc prostřednictvím sbírky SOS Arménie.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

All the best

Jason Chia Jung Teo

Jsou to peníze z Biografu Kotva, kde se konala debata o Arménii

Tereza Hronova
3 400 Kč

Great cause!

Choduraa Khandy
300 Kč

Hi everyone in Goris,
I was deeply impressed by your engagement and your work you have done & you’re still doing for the refugees from Nagorny-Karabakh. This is so incredible important.
Thanks for everything and good luck for the next months.
Best, Viola

Viola Von Cramon-Taubadel
500 €

Pomožme

Petr Pijáček
1 000 Kč

Ազատ Արցախ

Dárce

🇦🇲

Jaksa Popovic
200 €

People in Need SOS Armenia Fund

Matthew Welch
1 900 US$

Arcach bude brzo znovu armensky, tim jsem si jist. Do te doby je potreba lidem, kteri byli vyhnani pomoci jakymkoliv zpusobem. At zije Armenie, at zije Arcach!

Tomáš Klepl
1 000 Kč

Držím palce, Arméni sú super ludia, snáď nájdu všetci nové domovy..

Dárce
500 Kč