Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Místo, kde žijeme: Psí park v Českém Brodě

V letošním roce jsme v rámci participativního rozpočtu města Český Brod zvítězili s návrhem projektu psího parku. V parku bude prostor na volný pohyb pejsků doplněný překážkami. Protože ceny prvků s ohledem na současnou situaci podstatně vzrostly, chybí nám v rozpočtu finanční prostředky na jednu plánovanou překážku. Chtěli bychom park udělat kompletní tak, aby mohl již od začátku sloužit zamýšlenému účelu.

vybíráme od 27.9.2022

Zdvojnásobení

Každou korunu, kterou darujete, nám NADACE VIA zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
20 500 Kč
vybráno 154 % z 13 310 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Psí park je určen všem pejskům, kteří se zde budou moci volně proběhnout, socializovat se se svými psími parťáky. Psí park poskytne vyžití celé psí komunitě, když je Brodě zaregistrováno cca 700 pejsků. Peníze ze sbírky bychom použili na nákup chybějící nízké přeskokové překážky z akátu v hodnotě 13 310 Kč. Tato překážka je součástí zamýšleného okruhu překážek, který byl navržen tak, aby tvořil logický propojený celek.

Pokud by se nám nepodařilo vybrat celou částku, vybrané peníze bychom použili na nákup laviček. Pokud by se nám naopak podařilo vybrat více peněz, použili bychom je na nákup laviček případně stromů.

Iniciováním vzniku psího parku se rovněž zavazujeme do budoucna, aby toto místo žilo a nikoli chátralo. Doufáme, že se vytvoří další komunita ve městě, která bude tak aktivní jako jsou sportovci, sokol nebo i jen rodiče se s dětmi. Předem děkujeme všem dárcům ať už jste z Českého Brodu a okolí anebo ze vzdálených míst! Projekt byl podpořen Nadací Via v programu Místo, kde žijeme. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

.........................................................................................................................
Po skončení kampaně na www.darujme.cz Nadace Via váš dar převede na bankovní účet vámi podpořené organizace či osoby. Zároveň jí předá vaše osobní údaje (jméno, příjmení, e-mailová adresa, výše daru a datum jeho zaslání), na základě oprávněného zájmu této organizace poděkovat vám za dar či zasílat vám další informace o využití vašeho daru. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Těšíme se na psí hřiště!

Petra Hovorkova
5 310 Kč

Držíme palce a těšíme se na nové kamarády naší Majky

Michaela Picková
500 Kč

Je to super projekt a byla by škoda kdyby byl neúplný.

David Žofka
500 Kč

Ať už hřiště stoji🙏🙏

Amálka Koutová
500 Kč

Hlavně tam neučte chudáky staré psy novým kouskům;)

Filip Ulík
1 000 Kč

Děkujeme za tuto možnost a těšíme se na realizaci😊

Meguska se těší
500 Kč

ODS Český Brod zdraví všechny českobrodské pejskaře a přeje mnoho radosti na novém psím hřišti.

Monika Rejzková
2 000 Kč