ŽIVOT 90, z.ú.


Senioři

Tísňová péče NADOSAH už 30 let chrání životy starších lidí

Tísňová péče NADOSAH chrání životy těch starších lidí, kteří si přejí i ve vyšším věku žít v dobře známém prostředí vlastního domova. I Vy jim v tom můžete pomoci. Podpořte službu NADOSAH u příležitosti jejích 30. narozenin a darujte tak seniorům a seniorkám možnost žít doma a v bezpečí!

Podpořte tísňovou péči NADOSAH

Darujte seniorům a seniorkám možnost prožít své stáří doma a v bezpečí.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Většina lidí si přeje žít i ve stáří tam, kde se cítí nejlépe - v prostředí vlastního domova. Právě pro ně je tu služba NADOSAH, tísňová péče ŽIVOTa 90. V roce 1992 se ŽIVOT 90 stal zakladatelem a vůbec prvním poskytovatelem tohoto typu služby v České republice.
 

Za dobu své existence naše tísňová péče dohlížela na bezpečí desetitisíců seniorů a seniorek a pomohla zachránit nespočet životů. Služba za ta léta sice prošla mnoha proměnami i vylepšeními, její poslání však zůstává stále stejné - chránit životy a zdraví starších lidí, kteří se nechtějí vzdát života ve svém vlastním domově. 

💜 Jak to funguje?

Klienti a klientky služby nosí náramek s SOS tlačítkem, jehož stisknutím se v případě zranění, pádu nebo náhlého zhoršení zdravotního stavu okamžitě dovolají pomoci. Operátor dispečinku s nimi naváže hlasové spojení a podle závažnosti situace k nim neprodleně vyšle výjezdovou nebo záchrannou službu
Za jednu noc vyjíždíme až k 7 starším lidem v ohrožení, v 90 % případů se jedná o pády, kdy naše včasná pomoc mnohdy znamená záchranu života. To by ale nebylo možné bez podpory našich dárců! 

💜 Darujte tísňové péči dárek k 30. narozeninám! 

Provoz služby tísňové péče NADOSAH je finančně nákladný, a je proto závislý také na pomoci našich dárců. Například jedno nové zařízení tísňové péče ŽIVOT 90 stojí 16 000 Kč, každý výjezd ke klientce či klientovi v ohrožení vychází průměrně na 1500 Kč.

Podpořte nás proto pravidelným nebo jednorázovým darem a zachraňujte životy starších lidí spolu s námi!

Děkujeme 💜
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Tohle je opravdu služba, která má veliký smysl. Rád pomohu alespoň takto.

Josef Šourek