Cool Critters z.s.


Zvířata

Pomozte nám zaplatit operaci fenky Victory

Fenka Victory neměla snadný život. Ale dostála svému jménu a vybojovala si alespoň na stáří svoje místečko na slunci, svůj vysněný pohodlný a bezpečný život. Pomůžete nám prosím zaplatit operaci, která ji zbavila velkého trápení?

18 012 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Fenka Victory neměla snadný život. Našli ji na začátku války na Ukrajině. Odtamtud putovala do Polska, kde se pro ni nepodařilo najít místo v žádné rodině ani v útulku. A tehdy jsme se jí ujali my, spolu s dalšími třemi pejsky, kteří se ocitli ve stejné situaci.

Když k nám Victory dorazila, nechtěla jíst ani pít, jen spát. Vzali jsme ji na veterinu, kde byla hospitalizovaná celých pět dní a mysleli jsme si, že už jí nedokážeme pomoci. Ale Victory zabojovala a začala se lepšit. Když byla konečně v pořádku, vzali jsme ji k panu veterináři Beránkovi, abychom zjistili, zda by bylo možné zachránit její oči. Ukázalo se, že jedno oko je úplně slepé a ve druhém je vysoký tlak, který Victory způsobuje velkou bolest. Victory dostala kapky, které její stav o něco zlepšily, ale pak jednoho dne postižené oko zčervenalo. Jeli jsme zpět k MVDr Berenkovi a bylo zjištěno, že se jedná o nějakou abnormalitu a oko musí být odstraněno.
Před třemi týdny Victory podstoupila operaci a ta se vydařila. Už žádné bolesti, žádné obavy, že by do něčeho narazila a oko si ještě více poranila. Victory dostála svému jménu, je to bojovnice a zvládá to velmi dobře, i když je teď úplně slepá.

Operace stála 14 000 Kč, což byl velký zásah do našeho rozpočtu. Moc prosíme všechny, kterých se příběh Victory dotkl, aby nám pomohli zaplatit zákrok, který jí velmi ulevil od bolesti a zlepšil kvalitu jejího života. Předem všem dárcům moc děkujeme! 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Thank you for all that you do

Dárce