Svoboda zvířat


Zvířata

Dobročarodějný stolní kalendář 2023 pro kočičí sirotky

Pomůžete nám vytvořit STOLNÍ kočičí kalendář, který opuštěným kočičkám zajistí veterinární péči? Tím, že přispějete 300 Kč a výše získáte krásný stolní kalendář plný kočiček a hlavně krásný pocit, že přispíváte na něco opravdu potřebného. Děkujeme!

vybíráme od 28.7.2022
13 166 Kč
vybráno 132 % z 10 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Celoročně se staráme v průměru o 90 kočiček různého věku, různé fyzické kondice. A také jich obdobnému počtu během roku najdeme nový domov. Účastníme se různých projektů, které nám pomáhají při zajišťování krmiva. Co ale neumíme, je sehnat dostatečné množství financí, abychom pokryli veterinární náklady.

Nesedíme s rukama v klíně, prodáváme naše výrobky pro kočičáky na charitativních jarmarcích, aukcujeme v různých dražbách, snažíme se. A proto již popáté díky pomoci našich fotografů dobrovolníků připravujeme nástěnný kalendář A3 s našimi kočičkami pro rok 2023. Jeho cena bude 300 Kč. Za tuto částku můžeme naočkovat jednu kočku. Nebo koupit víc jak dva čipy. Nebo zaplatit třetinu kastrace kocoura. Nebo čtvrtinu kastrace kočičky. Nebo půlku depotních antibiotik na dva týdny pro jednoho marůdka. 20 takových kalendářů zaplatí velkou operaci, ať už očí, končetin, polypů v uších atd. 5 takových kalendářů zaplatí jedno balení testů na FELV/FIV. 4 takové kalendáře umí zajistit antiparazitika pro 10 kočiček.

Prostě to jsou kouzelné kalendáře. Takové dobročarodějné. A každý, kdo pošle částku 300 Kč, obdrží tento krásný dobročarodějný kalendář s fotkami našich kočičích miláčků jako poděkování.

Výběr několika krásných fotek, na které se můžete v kalendáři těšit:









Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se daří

Dárce
300 Kč

Všem kočičákům pohodu a zdraví! Děkuji, že jim pomáháte. S Vaším kalendářem je rok o dost hezčí, moc se těším na tento další.

Patricie Houžvová
300 Kč

❤️❤️❤️ děkuji ❤️❤️❤️

Marcela Novotná
300 Kč

Děkuji za vaši péči o zvířátka :-)

Jitka Šebestová
300 Kč

Aspoň kapka od srdce

Jana Keilhoferová
300 Kč

Děkuju za pomoc kočičkám :-)

Havah
300 Kč