TŘI, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Senioři

Notebook pro Adrianu

Váš příspěvek bude použit na zakoupení notebooku pro staniční sestru Domácího Hospice Dobrého Pastýře.

vybíráme od 28.6.2022
29 500 Kč
vybráno 123 % z 24 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Adriana - staniční sestra Domácího Hospice Dobrého Pastýře. Andělsky laskavá k nevyléčitelně nemocným pacientům, kteří se rozhodli strávit poslední okamžiky svého života v kruhu svých nejbližších, doma. Osobně, po telefonu, ve sněhu, v dešti, přes den v noci… pečuje o nemocného, aby mohl odcházet důstojně, bezbolestně a smířený. Poskytuje podporu jeho blízkým, vede jejich ruce při převazu ran, učí je manipulovat s jeho křehkým tělem, správně jej polohovat, umývat, převlékat, léčit příznaky provázející proces umírání, zvládat krizové okamžiky, připravit se na nevyhnutelné…



Vedle přímé péče jí náleží i zodpovědnost za fungování týmu domácího hospice, jež zahrnuje manažerskou činnost a velkou nálož administrativy. Jako každý manažer i ona potřebuje spolehlivou techniku, funkční počítač, který jí práci ulehčí a ušetří čas. 

Její stávající notebook se po letech intenzivní spolupráce bez pozdravu odporoučel a my nyní hledáme zdroje pro nákup nového. Pomozte nám, přispějte na nový počítač pro naši staniční sestru Adrianu. Děkujeme za jakýkoliv příspěvek, ke kterému se rozhodnete.

Částka, která převýší původní rozpočet, bude použita na dofinancování notebooku pro pana doktora rovněž z domácího hospice, kterého potkal stejný problém jako staniční sestru.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky paní Adrianě se i ty nejsmutnejsi okamžiky stávají snesitelnymi a zvladnutelnymi. Moc děkuji za Vaši práci a přístup k lidem a přeji hodně sil a pevné zdraví ! Lida Berankova

Ludmila Beránková
500 Kč

Srdečně Vám, paní Beránková, děkujeme za Vaše laskavá slova i za Vaši podporu!

TŘI, z.ú.

Dobry den,
moc dekujeme pani Adriane. Pomohla nejen me mamince v poslednich dnech zivota, ale i nam vsem! Moc si toho vazime!

Petr Hrbacek
20 000 Kč

Pěkný den i Vám! Srdečně Vám děkujeme z Vaši nesmírně štědrou podporu, které si upřímně vážíme!

TŘI, z.ú.