Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Dokážeme víc: Obnovte s námi původní polní cesty v okolí Unhoště

Podpořte obnovu tradičních polních cest, po kterých nás aleje ovocných bezpečně doprovodí do přírody nebo do sousední obce. Ovocné stromy poskytnou nejen příjemný stín v horkých dnech, ale i osvěžující ovoce nejen pro nás, ale i pro zvířata a ptactvo. Procházky či jízda na kole po obnovených cestách budou mnohem bezpečnější než nyní , kdy se musíme pohybovat po silnicích.

vybíráme od 4.6.2022

Zdvojnásobení částky!

Nadace České spořitelny zdvojnásobí vybranou částku až do výše 20 000 Kč.
30 000 Kč
vybráno 100 % z 30 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ve spolupráci s městem Unhošť chceme obnovit cestu z Unhoště do Červeného Újezdu. V rámci veřejných brigád během podzimu 2022, případně jara 2023, vysadíme stromy zde i podél bývalé „uhelné cesty“ spojující Unhošť se Svárovem - Rymání. Nejen společné sázení stromů přinese možnost pro setkávání, obnovené cesty budou příjemným místem k výletům i pro rodiny s dětmi. Děti budou moci sledovat, jak stromy, při kterých pomáhali se sázením, rostou spolu s nimi a odměnou jim bude sladké ovoce při cestách přírodou. Procházky může zpříjemnit i pozorování ptáčků a zvířátek pochutnávajících si na drobných plodech ovocných stromů.
Pokud se vám náš záměr líbí, přispějte na projekt výsadby ovocných alejí a obnovy cest a pomozte nám nápad zrealizovat. Každý dar je pro nás důležitý a díky vaší podpoře budeme moci zvýšit počet zasazených stromů a cesty doplnit lavičkami. Děkujeme vám za vaši pomoc a podporu.

Projekt byl již podpořen v programu Dokážeme víc, který organizuje Česká spořitelna spolu s Nadací VIA, částkou 60 000,- Kč. Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace ČS zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč! !

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ahoj!

TM

Dobrý nápad, snad se povede. Držím palce.

Jana Kosáková
300 Kč

Díky skvělý nápad 😘

Veronika Zachová
500 Kč

Kež by to klaplo

Radka Froňková
500 Kč

Dokážeme víc!

Sergej Čičerjukin