Nadace Most k domovu Zlín


Hospicová a paliativní péče

Domácí hospic

Žádný člověk si nepřeje umírat opuštěn v nemocnici, ale doma v kruhu svých nejbližších. Prosím, pomozte nám splnit toto poslední přání co nejvíce lidem.....

vybíráme od 30.5.2022

Domácí hospic Most k domovu Zlín

Aby více lidí mohlo dožít doma....
75 524 Kč

přispělo

22 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Posláním domácího hospice Most k domovu Zlín je poskytování specializované paliativní péče pacientům v terminálním stádiu nemoci, když již byly vyčerpány všechny možnosti léčby.

Smyslem poskytované péče je zmírnění utrpení v poslední fázi života a umožnit tak pacientovi strávit poslední období života v kruhu své rodiny a blízkých. Pacient tedy zůstává ve svém prostředí, kde o něho kromě rodiny pečuje i multidisciplinární tým domácího hospice.

Hospicová péče pro terminální pacienty je hrazena z veřejného zdravotního pojištění, ale tato úhrada nemůže zcela pokrýt náklady na provoz multidisciplinárního týmu mobilního hospice. V současné době máme výrazně vyšší náklady na bezpečné poskytovaní specializované paliativní péče než tomu bývalo v letech minulých. Snažíme se proto získat finanční prostředky, ze kterých je hrazen provoz multidisciplinárního týmu specializovaných paliativních sester a lékařů, kteří slouží nepřetržitě 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce.

Každá rodina má možnost se na sloužící tým v případě potřeby kdykoliv obrátit.

Děkujeme, že nám pomáháte!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Prosím, neuvádějte jméno dárce, pokud to bude někde zveřejněno.
Děkuji Karel Kreizel

Karel Kreizel
5 000 Kč

Poděkování za vaši péči o naši kamarádku v jejích posledních dnech

Martin Kučera
10 000 Kč

prvni prispevek pres darujme.cz

Jindřich Hegmon