Domovinka - sociální služby, o.p.s.


Senioři

Zútulnění pokojů pro seniory

V našem zařízení se snažíme nahradit domov seniorům, kteří se již nedokáží sami o sebe postarat. Pokoje se snažíme zařídit útulně, ale finance nás stále limitují. Příchodem delších slunečních dnů se senioři budí časně ráno. Budí je světlo. Rádi bychom jim dopřáli úplné zatemnění, na které současné žaluzie nestačí. Firma Hornbach nám darovala nové garnýže a nám chybí do oken to nejdůležitější - záclony a závěsy. Pomůžete nám? Splňme seniorům přání a uzpůsobme jejich pokoje tak, aby stvořili pocit domova, sounáležitosti a bezpečí.

vybíráme od 27.5.2022

I okno může být duší domova

4 590 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Domovinka je sociální služba, která působí na území Plzně již 24 let. Provozujeme denní a týdenní stacionář a velkému zájmu se těší i terénní pečovatelská služba, která oddaluje nebo eliminuje nutnost umístění seniorů do pečovatelských zařízení.
Projekt -  Zútulnění a zatemnění oken seniorům
Garnýže jsme dostali jako dar od firmy HORNBACH a teď už chybí jen závěsy a záclony. Na stacionáři máme 17 pokojů, z toho je jeden pokoj třílůžkový s dvěma okny. Dohromady naše pokoje je potřeba vybavit devatenácti záclonami a třiceti osmi závěsy. Byli bychom rádi, kdybyste nám přispěli jakoukoliv částkou na vybavení oken pro naše klienty. Splňme jejich přání a uzpůsobme jejich pokoje tak, aby stvořili pocit domova, sounáležitosti a bezpečí.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jste bajecni a vase pece je prikladna. At se vam i nadale dari a garnyze a zavesy jsou dalsim kruckem ke spokojenemu bydleni vasich klientu :-)

Lucie Poláčková

Ať se lépe bydlí! :-)

Blanka Florian