Nadační fond Mosty - Puentes


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

Poutě na místa s mimořádným významem

Připravujeme poutě na místa s mimořádným významem, kam se s Mamo Kunšemaku vydáme. Domorodí lidé vkládají na tato místa dary pro vody světa a uspořádání přírodních sil, aby byly v rovnováze.  Proč přispět na poutě s domorodci k vodám na našem území? Řeknu vám to příběhem. Jedna holčička pořád plakala. Její rodiče si s ní už nevěděli rady. A tak jí četli různé pohádky. A v pohádkách, jak víme, existují také vodní víly a bytosti. A ty jim prozradili, že někteří lidé se narodí jako lidé vody.  A protože jsou vody světa moc a moc smutné z toho, že je každý pije a koupe se v nich, ale málokdo vodě poděkuje a málokdo ví, jak o vodu pečovat, aby byla zase šťastná. Jinými slovy nám to taky řekli domorodci a my jsme se rozhodli, že se od nich budeme učit, jak pečovat o vody světa. Poutě, učení a péče však s sebou nese také nemalé výdaje. A proto prosíme každého, kdo může, o příspěvek. Pro to, aby byla voda zase šťastná. A my taky. Krajinnou prací se zlepší kvalita života. I toho vašeho.

vybíráme od 16.5.2022
Obnovujeme původní zdravý vztah k přírodě a rovnováze života. Tím se podílíme na obnově ekosystému i vnitřního klidu lidí.
98 206 Kč
vybráno 11 % z 930 000 Kč

přispělo

45 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nadační fond Mosty - Puentes se věnuje práci s krajinou a lidmi.
Pečujeme o místa, která působí daleko za hranice kraje i naší země. To k nám zavolalo domorodé lidi z hor Sierra Nevada v Kolumbii, kterému se říká srdce světa. Jejich hlavním impulsem k cestě přes moře je právě celková harmonizace a péče o linie země. Oni vnímají tyto linie jako žíly života veškeré přírody.

Navštěvujeme místa v naší zemi, která jsou významná pro udržení rovnováhy a mají dosah i mimo území České republiky. K této práci se váží finanční náklady na cesty, jejich organizační zajištění, překlad a zpracování zpráv, které budeme publikovat.  


  • Můžete nás také podpořit zadáním jednorázového anebo trvalého příkazu na účet NF Mosty – Puentes 2801403810/2010

Krajinnou prací se zlepší kvalita života. I toho vašeho.
Děkujeme, že to chápete a připojíte se i tak, že darujete finanční příspěvek.
Rádi vám pošleme potrvzení o daru, které můžete použít pro odečet daru z daňového základu. 
Děkujeme. 

Pro osobní setkání a účast sledujte náš web. 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Úžasná (spolu)práce díky mostům. Obrovský dík!

Soňa Králová
500 Kč

Dobrý večer, děláte skvělou práci pro nás všechny. Moc Vám za to děkuji, jsem důchodkyně a částku kterou jsem zaslala určitě dobře použijete. Ještě mě zajímá zda máte volná místa na víkend 12.8-14.8. Přihlašovala nás paní Biegunová, která s Vámi je také v kontaktu. Přeji Vám mnoho úspěchu ve Vaší práci pro nás všechny.

Eva Rychterová
1 500 Kč

Ať se daří předávat krásu života, pravdy, poznání, radosti a lásky všem bytostem ve světle.

Jana Krhutová
1 500 Kč

Jsem velmi rada, ze jsem mohla trochu prispet na tak dulezitou vec. Budu v mysli s Vami. ❤️

Pavlina Kočovska
1 500 Kč

Přeji hodně odvahy a sil pro vytváření nových hodnot pro českou společnost na základě odkazů našich předků v našem hlubokém sdíleném archetypálním poli jež je jejich odkazem dáno a je neměnné 🙏🏻 Doufám že kogije vezmete na Vyšehrad a povíte jim o Libuši, Čechovy, Lechovy a Rusovy a dalších předcích.

Lukáš Holešta
1 000 Kč

Vidím světlo, v srdci lásku a na duši klid :)

Lukáš Dřízal
1 000 Kč