Středisko prevence a léčby drogových závislostí - DROP IN, o.p.s.


Pomoc Ukrajině Sociálně znevýhodněné skupiny

Centrum primární prevence Drop In, o.p.s.

Posláním Centra primární prevence je zvýšení informovanosti a získání dovedností k rozpoznání rizik nejen v oblasti užívání návykových látek, ale i u dalších sociálně patologických jevů, u žáků, studentů a široké veřejnosti. Pomáháme sociálně znevýhodněným dětem. Doučujeme český jazyk ukrajinské děti, kteří zatím nejsou na základních školách. Doučujeme sociálně znevýhodněné děti jakékoliv předměty základní školy. Zvyšujeme povědomí v oblastech návykových látkách. Snažíme se předcházení vzniku závislosti na internetu a sociálních sítích. Posilujeme vztahy a komunikaci v třídnických skupinách. Vedeme děti k finanční gramotnosti a podpoře vztahu ke zdravému životnímu stylu.

vybíráme od 13.5.2022

Podpořme sociálně znevýhodněné děti ve vzdělání

Budoucnost je v našich dětech. V programech primární prevence kladame důraz na to, že pracujeme zábavnou formou prostřednictvím zážitkové pedagogiky včetně užití interaktivních technik práce. Důležitý je pro nás názor žáků, kdy klademe důraz na prostor pro otevřenou diskuzi. Rovněž se soustředíme na pravidelná doučování všech předmětů základní školy. Nabízíme kurzy českého jazyka pro děti z Ukrajiny
48 100 Kč
vybráno 69 % z 70 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 Toto je náš tým. Pravidelně procházíme mnoha školeními v oblastech nutných pro další rozvoj programu v rámci bio-psycho-socio-spirituálního modelu návykových poruch, uznávaných metod prevence apod.



Naše činnosti:


1. Programy primární prevence na základních školách



2. Doučování sociálně znevýhodněných dětí ze základních škol.



3. Příprava na střední školy - Cermat testy



4. Doučování dětí z Ukrajiny



5. Volnočasové aktivity



S aktivitami Centra primární prevence, ale i všech zbývajících center Drop In, se můžete seznámit také prostřednictvím našeho videa.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jsem rad ze mohu pokoct drogove zavislim jelikoz sem stim mel sam skusenost zivotni

Jeton Azemi
5 000 Kč

Jsem rad ze mohu pomahat drogove zavislim

Jeton Azemi
5 000 Kč