Nadační fond Mosty - Puentes


Děti, mládež, rodina Životní prostředí

Kogi v České republice

A je to tady. Stejně jako zasazený strom začne plodit a dávat ovoce po několika letech, stejně tak naše přání a poselství lidem Kogi, aby k nám přijeli na delší čas a propojili sem k nám po mostě mezi kulturami to, co nám zde chybí. Oni mají nepřerušenou linii duchovní tradice Matky země. V nás se rodí. Obracíme se na vás s prosbou o přispění finanční částky na pokrytí nákladů na jejich dopravu a pobyt. Můžou být s námi od konce června do září. A tak bude příležitost i pro vás, abyste se s nimi potkali.

vybíráme od 25.4.2022
Kogi nás chtějí naučit, co můžeme dělat, abychom se dostali zpět do rovnováhy a naučili se s nimi ji udržovat. Říkají, že nemůžou dál napravovat svět sami. Potřebují předat učení jak zastavit destrukci a začít žít v rovnováze. Celý pobyt mamů a sahy kmene Kogi teprve připravujeme s nimi a budeme vás průběžně informovat.
169 884 Kč

přispělo

35 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
S rodinami kmene Kogi jsme ve spojení a vzájemné podpoře.
Na začátku roku jsme jim poslali dar a prostřednictvím průvodců komunikujeme o aktuálním dění a možnostech jejich pobytu u nás. Naše přání a pozvání rodina Kogi přijala a chystáme jejich cestu k nám. Přijedou Mamo Kunshemakú Kakamukua Nuguetuga - léčitel, Mamo Awisen Awimakú Kakamukua Nuguetuga pracuje s aktivací mysli a její očistou, Saga Mawekūn Shenshina Ulaka pracuje s hlasem a hudebními nástroji pro propojení s veškerým životem. Jsou z rodiny Mamo Shibūlata, který je jedním z aktérů filmu Aluna.

Nadační fond Mosty- Puentes připravuje spolu s Kogi od druhé poloviny června do půlky září několik vícedenních setkání.  Budou probíhat na místech mimořádného významu pro naši zemi. Kogi budou na těchto setkáních. Tradičně Kogi pracují 5 - 7 dní v kuse, aby dosáhli požadovaného stavu vědomí a propojení s veškerým životem. Sledujte náš web.
 

DĚKUJEME VŠEM DÁRCŮM, 
DÍKY VAŠÍ ŠTĚDRÉ PODPOŘE JSME ZAKOUPILI LETENKY. 

Můžete i nadále podpořit práci nadačního fondu při zajišťování pobytu Kogi zadáním jednorázového anebo trvalého příkazu na účet nf Mosty - Puentes 2801403810/2010 

Domorodci z hor Sierra Nevada v Kolumbii  upozorňují, že ničíme svět a je nejvyšší čas to změnit. Ekologové z džungle, potomci dávné civilizace, úžasní stavitelé a průzkumníci lidské duše v temnotách, to je národ Kogi. Žijí v dokonalé rovnováze s přírodou a ekosystémem.

Země je pro ně živá bytost, Matka a lidi jsou její děti.  Žili dlouhodobě v izolaci od civilizace, dokud nezjistili, že jejích horský domov umírá, hory vysychají. Příčinu vidí ve vychýlení světa z rovnováhy tím, jak jsme se vychýlili z rovnováhy přírodních zákonu my lidé. Kogi nás chtějí naučit, co můžeme dělat, abychom se dostali zpět do rovnováhy a naučili se s nimi ji udržovat. Říkají, že nemůžou dál napravovat svět sami. Potřebují předat učení jak zastavit destrukci a začít žít v rovnováze. Bude je někdo poslouchat? Může několik desítek tisíc lidí bez ekonomického a politického významu změnit svět sedmi miliard? Už na první pohled absurdní představa. Ale co když mohou?

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

🕊️🌳💚

Denisa Straková Orságová
500 Kč

Na společné setkání a tvoření u nás "doma" :-)

Dárce

Děkuji za to ,že nám pomáháte

Dana Straková
500 Kč

děkuju, že vytváříte smysl.

Nikola Benčová

Rád daruji dar

Janek Sedlář
1 500 Kč

Dobrý den, budu rád za zaslání informací o možnostech setkání na živo. Děkuji a přeji hodně štětí. Martin Š

Martin Šebek