Diecézní charita Brno


Hospicová a paliativní péče Senioři

Cítit se JAKO DOMA - hospic sv. Josefa v Rajhradě

Dům léčby bolesti s hospicem sv. Josefa je "něco víc". Cítit se jako doma a poskytnout úlevu od bolesti, o to se v hospici snažíme. Pomozte s námi zkvalitnit závěr života našich pacientů.

vybíráme od 29.3.2022
9 800 Kč
vybráno 25 % z 40 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
"Jsme pacientovi stále k dispozici. Pro nás je důležité, aby se u nás cítil pohodlně, v bezpečí. Vycházíme vstříc jeho přáním a požadavkům. Pacient si do hospice může vzít věci, které má rád - jako například oblíbené křeslo, květiny. Příbuzní, přátelé a milovaný mazlíček ho mohou kdykoliv navštívit".

Oblastní charita Rajhrad  poskytuje specializovanou paliativní péči v Domě léčby bolesti s hospicem sv. Josefa pacientům v terminálním stadiu nevyléčitelného onemocnění. O pacienta je komplexně postaráno za spolupráce multidisciplinárního týmu: lékařů, všeobecných a praktických sester, sociálních pracovníků, psychologů, pečovatelů, duchovních a dobrovolníků. Společně s rodinou či blízkými osobami hledají tito odborníci nejschůdnější řešení pacientových obtíží a zmírňují diskomfort spojený s nemocí.

Stále se snažíme rozšiřovat a modernizovat poskytované služby, pořizovat potřebné vybavení a zařízení našeho hospice. V tuto chvíli řešíme nutnou výměnu únikových/bezpečnostních dveří. Finanční dary nám tak pomohou zajistit bezpečnost našich pacientů a zaměstnanců.  

Jako náš dárce jste důležitou a nepostradatelnou součástí týmu Oblastní charity Rajhrad.  Vaše důvěra je pro nás závazkem a zároveň velikým povzbuzením do další práce.

Děkujeme, že s námi pomáháte!




 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu