Partnerství pro městskou mobilitu, z.s.


Sport a volný čas Zdraví

Výzva 10 000 kroků

Přispějte dobrovolným startovným na fungování výzvy 10 000 kroků a pojďte s námi chodit pro své zdraví, ale i pro lepší svět kolem nás. Startujeme 1. dubna 2022!

vybíráme od 20.2.2022

Dobrovolné startovné k dubnové výzvě 10.000 kroků

86 022 Kč

přispělo

267 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nemůžeme se dočkat, až spolu rozchodíme Česko! Půjdete do toho s námi?

Náklady na výzvu 10.000 kroků se v roce 2021 vyšplhaly přes 700 tisíc korun, a tak bychom vás rádi poprosili, abyste nám s provozem dubnové výzvy pomohli také. Nechceme stanovovat povinné startovné, ale pokud můžete přispět, budeme za vaši podporu vděční. 

Zatím se zapojilo cca 13.000 účastníků! A protože každou další výzvu neustále vylepšujeme, rostou nám i náklady: vývoj speciálního portálu (díky kterému můžete své výkony zaznamenávat), i cca 10členný tým srdcařů (kteří pro vás připravují odměny za výhry, spolupráci s městy, starají se o komunikaci, grafiku a jednoduše celou organizaci výzvy).

Rádi bychom vám všem účast ve výzvě také ulehčili, a tak jsme se rozhodli, že pro další výzvu připravíme mobilní aplikaci, díky které nebudete muset při každém nahrávání aktivity otevírat webový prohlížeč, ale vše zvládnete pohodlně ze svého mobilu.



Výzvy jsou pořádány pod neziskovou organizací Partnerství pro městskou mobilitu, a tak jakožto organizátoři pracujeme s omezenými zdroji. Máme ale hlavy plné plánů! Naše výzva výrazně podporuje aktivní pohyb a zdravé návyky obyvatel a tím přispívá také k zapojení lidí v obci svého bydliště a vytváří tlak na lepší podobu veřejného prostoru.

O výzvě 10.000 kroků


Kolik kroků denně ujdete? Věděli jste, že díky pravidelnému chození bude váš organizmus odolnější? Cílem výzvy není ujít každý den 10 000 kroků, ale chodit. Chodit častěji, než do teď. Chodit v rámci běžných dnů místo toho, abyste jezdili. Chodit pro odpočinek těla i duše, chodit pro radost i zdraví. Chodit kvůli sobě i kvůli ostatním. Chodit pro lepší město i vztahy s kamarády. Zkrátka oživit to, na co jsme možná už zapomněli.

A protože víme, jak je těžké pravidelně chodit, když máme plné dny povinností, dvakrát ročně pořádáme měsíční výzvu, během které se společně motivujeme k chození. Pojďte do toho s námi a připojte se k 10 tisícům účastníků, kteří se účastnili minulé výzvy, zdraví máme jenom jedno. Registrovat se můžete na odkaze ZDE.

Všechny informace o výzvě najdete na našem webu ZDE

Pokud byste chtěli sebe i svůj tým připravit a sladit, nezapomeňte si objednat týmová trička, čímž mimo jiné náš projekt také podpoříte! Objednávat můžete ZDE.


Projekt podpořila Nadace OSF v rámci programu Active Citizens Fund,
jehož cílem je podpora občanské společnosti a posílení kapacit
neziskových organizací. Program je financován z Fondů EHP a Norska.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Skvělá akce. Těším se na říjnovou výzvu!

Alena Zahrádková
500 Kč

Děkujeme s dcerou za možnost se zúčastnit 🌹

Petra Černá Fučíková
200 Kč

Super projekt, děkujeme že jsme se mohli zúčastnit,krásný den🍀😋👍.

Vladimir Arnolt
300 Kč

Děkuji za skvělou akci, už teď se těším na podzim.

Ilona Mazalová
500 Kč

Super výzva, už se těším na konec 😁, bolí mě nohy

Jindřiška Vanišová

Všem zúčastněným děkuji za prima nápad, opravdu jsem se donutila každý den překonat sama sebe 😁

Jana Krutišová

10000 kroků je super projekt. Jen tak dál 😉

Blanka Kadlčík

Pohyb je fajn

MonusBrno

Děkuji za tuhle výzvu. Rozhýbala mě, manžela i několik kolegů z práce, s kterými tvořím tým. Kdybyste se vrátili k virtuální výzvě jako byla v říjnu, bylo by to dokonalé.

Veronika Černohorská

Ať se daří!

Hanka V.