EDUin, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Osvěta a poskytování informací

EDUzín - magazín o všem podstatním ve vzdělávání

Hlavní odpovědnost za vzdělávání svých dětí mají především rodiče. Aby si plně uvědomovali, že pro úspěch ve škole a zejména budoucí život jejich dětí jsou důležité nejen znalosti, ale také dovednosti a postoje, vydává EDUin internetový magazín EDUzín. Zdarma je k dispozici všem rodičům, prarodičům a komukoliv, koho zajímá svět vzdělvání přibližně 300 původních textů ročně.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V současné době pětičlenná redakce přináší téměř každý den jeden text, který se věnuje výchově nebo vzdělávání, a to od školkového věku přes základní a střední školy různého typu až po univerzity. Srozumitelnou a čtivou formou informuje o trendech, přináší inspiraci, otevírá diskusi. Sledujte s námi aktuality, které hýbou českým vzděláváním a objevuje pro sebe i témata nová nebo dávno zapomenutá.
Díky Vám dárcům a partnerům magazínu je možné, aby byl EDUzín přístupný zdarma všem a tedy i rodičům, kteří si by si drahé předplatné nemohli dovolit. Je důležité, aby se o vzdělávání mluvilo všude tam, kde je to potřebné a na místě - ať už ve škole nebo po škole, doma mezi rodiči (prarodiči) a dětmi či na obecním zastupitelstvu a v parlamentua klidně i v té obecní hospodě.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Vidím v tom smyl, číst o věcech, které mají hlavu a patu a nějak nás udržují ve skutečném světě, kde věci mají řešení. Vytvářejme našim dětem takový svět.🙂

Marcela Boušková

EDUzín sleduji již dlouho a moc se mi líbí. Dnešní článek o přírodopisu pod vedením paní učitelky Čihákové mne vyloženě nadchnul. Kéž by takových pokrokových lidí bylo více. Moc Vám fandím a děkuji!

Jindřiška Vondráčková

Děkuji za zajímavé inspirace, informace a názory.

Kateřina Blažová

Díky redakci za super články a Honzovi vše nej k narozeninám. ☺️

Pavlí Nalo