Podnikatelské odbory - Unie podnikatelských a živnostenských spolků, z.s.


Legislativa a právní pomoc Rozvojová spolupráce

UŽ JE NÁM 5 LET! SLAVÍME SPOLEČNĚ S VÁMI!

Podnikatelské odbory vznikly 24. února 2017. Už pět let bojují za narovnání podnikatelského prostředí pro živnostníky a malé podnikatele. A povedlo se mnohé. Chcete vědět víc? Co plánujeme? Čtěte dál.

vybíráme od 20.2.2022

SLAVÍME 5. NAROZENINY. SLAVTE S NÁMI!

Podnikatelské odbory už 5 let bojují za narovnání českého podnikatelského prostředí. A daří se jim.
19 655 Kč
vybráno 35 % z 55 555 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podnikatelské odbory se zrodily 24. února 2017. Za těch 5 let je za námi kus práce.
Co jsme dokázali? 
Není toho zrovna málo. 
Je nás už více než 15 tisíc členů, více než 37 tisíc fanoušků na fb a všichni chceme totéž - svobodně podnikat a nebýt zatěžování nadbytečnou byrokracií a  nesmyslnými opatření. 

TRANSPARENTNOST, KONKRÉTNOST A DŮSLENOST JE NAŠÍ DNA
 
Vědí o nás média, úředníci, máme už svoje jméno u poslanců a senátorů, s kterými často jednáme, každý týden nám vycházejí články a obracejí se na nás novináři, abychom komentovali dění ve společnosti, různá rozhodnutí vlády či dopady vládních opatření a aktuální situace na podnikatele a živnostníky.

 PŘIPOJTE SE A SLAVTE S NÁMI! TĚŠÍME SE NA DÁRKY!
 
Strategickým cílem Podnikatelských odborů je změnit postoje státu k podnikání a chování politiků a úředníků k malým podnikatelům a živnostníkům. Během koronakrize jsme však museli dočasně upustit od koncepční práce a stali se z nás hasiči – hasili jsme a stále hasíme požár, který vláda založila v podnikatelském prostředí a který českým živnostníkům a podnikatelům ničí existenci. Koncepční práci, kterou změníme chování státu k nám a vrátíme podnikání svobodu, jsme jen odložili, je rozpracovaná a jakmile to bude možné, vrátíme se k ní.
 
Zasadili jsme, aby byla zrušena EET, aby živnostníci dostávali kompenzace, vynesli jsme na světlo a zveřejňujeme lži či manipulace, zveřejňujeme konkrétní návrhy na efektivní změny.

 Zřídili jsem bezplatnou poradnu a odpověděli jsme už na stovky otázek podnikatelů a živnostníků. Protože se ukázalo, že to je důležitější, než by ve státě s tak rozsáhlou státní správou mělo být, rozhodli jsme vybudovat Poradnu, abychom mohli suplovat servis, který podnikatelům a živnostníkům neposkytuje stát. Díky vám, dárcům, se to povedlo a Poradna je tady pro vás.
 
Jsme organizace, která důsledně hájí práva a zájmy českého podnikání. 

PODPOŘTE NÁS! 
 
Podnikatelské odbory mají ambiciózní cíle – chceme změnit vztah státu a podnikání, chceme zvýšit prestiž podnikatelů a živnostníků, chceme, aby v ČR bylo podnikání svobodné a nezávislé na státu. K tomu máme připravenu řadu témat a projektů, od toho, že necháme zrušit spoustu podmínek a zákonů, které podnikání omezují, přes to, že odstraníme diskriminaci podnikatelů a živnostníků vůči jiným segmentům společnosti, až po to, že zajistíme zrovnoprávnění jiných forem práce (např. živnostenské) s tou jedinou protěžovanou formou práce, zaměstnaneckou.
 
PODPOŘTE NAŠI PRÁCI!




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jen tak dál :)

Dárce
555 Kč