Cool Critters z.s.


Zvířata

Kocourek Piglet potřebuje operaci packy!

Maličký Piglet má zlomený prst. Nešťastnou náhodou došlo k tomu, že se mu poškodil natolik, že bude nutné ho amputovat. Prosíme, pomozte nám zaplatit operaci, aby byl Piglet brzy znovu v pořádku.

vybíráme od 3.12.2021
3 770 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Kocourek Piglet měl minulý víkend nehodu. V dočasném domově, kde se momentálně nachází, se mu zasekl prst v drážkách na topení. Když se pokusil packu vyprostit, došlo k tomu, že se kost v prstu zlomila a úplně oddělila od zbytku kostí v pacce. Pigleta si vzal do péče ortoped na veterinární klinice v Nuslích. Bohužel kvůli tomu, jak nešťastně si Piglet prstík poškodil, nezbývá jiné řešení než amputace. Není možné, aby za této situace kosti znovu srostly. 💔


Operace je naplánovaná na 8. prosince. Do té doby dostává Piglet léky na bolest a je rozmazlovaný horem dolem. Operace bude stát 4 000 Kč. Pomůžete nám prosím uhradit tuto částku?


Kromě toho, že bychom chtěli předem moc poděkovat všem, kteří se rozhodnou nám se zaplacením operace pomoct, chtěli bychom také upozornit na nebezpečí pro ostatní kočičky. Není to poprvé, kdy jsme od našich dobrovolníků slyšeli o podobném incidentu, naštěstí ale nikdy neskončil tak tragicky. Je velmi důležité myslet na to, že topení je pro kočky obzvlášť v zimních měsících velmi lákavým místem na spaní. Pokud ale máte topení, které má navrchu malé kovové drážky, může to být nebezpečná past na kočičí drápky. Proto nezapomínejte takové topení překrýt nahoře například dekou, aby se zamezilo riziku zranění. Navíc se pak vašemu kočičímu kamarádovi bude i pohodlněji odpočívat! :)  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu