Jdeme Autistům Naproti z.s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Vánoční VIRTUÁLNÍ punč s JANem

Myšlenka virtuálního punče pro Jdeme Autistům Naproti vznikla vloni, kdy nám covidová opatření nedovolila účastnit se skvělé akce Vánoční stánek, kterou pořádá Dobré místo pro život již tradičně na vánočních trzích na Horním náměstí v Olomouci. A proto jsme nabídli našim podporovatelům možnost vypít punč virtuálně a přispět tak na nákup důležité pomůcky. V letošním roce se k této myšlence vracíme.

vybíráme od 26.11.2021

Punčování pro JAN

I v letošním roce nabídneme možnost těm z vás, kteří by rádi podpořili naši činnost. V rámci vánočního stánku Dobrého místa pro život budeme moci i v letošním roce jeden den prodávat punče, konkrétně 19. prosince. Víme, že mnoho z vás tento stánek z mnoha důvodů nebude moci navštívit. Proto jsme zrecyklovali myšlenku loňského roku a nabízíme Vám možnost vypít s námi punč virtuálně. A víte na co půjde letošní výtěžek akce? V příštím roce bude oslaví náš spolek 20. výročí od založení. A jedním z dárků, které bychom si chtěli nadělit, je nákup 3. automobilu na pobočku Olomouc. V současné době má totiž 15 pracovníků v přímé péči k dispozici pouze 2 služební auta, se kterými jezdíme za klienty. Vzhledem k tomu, že naše služby poskytujeme na celém území Olomouckého kraje, je pro nás rozšíření naší autoflotily nutností. V péči máme mnoho rodin, kde míra postižení dítěte nedovoluje dojíždět za našimi pracovníky na pobočku Brněnská (která je také kapacitně na hranici svých možností). Jen v prvních deseti měsících najezdili naši pracovníci z pobočky Olomouc 25tis kilometrů.
13 300 Kč

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
I v letošním roce nabídneme možnost těm z vás, kteří by rádi podpořili naši činnost. V rámci vánočního stánku Dobrého místa pro život budeme moci i v letošním roce jeden den prodávat punče, konkrétně 19. prosince. Víme, že mnoho z vás tento stánek z mnoha důvodů nebude moci navštívit. Proto jsme zrecyklovali myšlenku loňského roku a nabízíme Vám možnost vypít s námi punč virtuálně.

Schválně, kolik punčů si asi tak virtuálně dáte? A pokud nechcete punčovat sami, přizvěte kolegy z kanceláře, vašeho oblíbeného spolužáka, který vám pravidelně dával opisovat příklady v matematice, bývalou lásku nebo zkuste opít tchýni či tu nejprotivnější sousedku. Necháme to úplně na vás. Zaručujeme, že i kdyby na tento "punčový večírek" padly veškeré vaše finance, ranní kocovinkou trpět nebudete.

A víte na co půjde letošní výtěžek akce? V příštím roce bude oslaví náš spolek 20. výročí od založení. A jedním z dárků, které bychom si chtěli nadělit, je nákup 3. automobilu na pobočku Olomouc. V současné době má totiž 15 pracovníků v přímé péči k dispozici pouze 2 služební auta, se kterými jezdíme za klienty. Vzhledem k tomu, že naše služby poskytujeme na celém území Olomouckého kraje, je pro nás rozšíření naší autoflotily nutností. V péči máme mnoho rodin, kde míra postižení dítěte nedovoluje dojíždět za našimi pracovníky na pobočku Brněnská (která je také kapacitně na hranici svých možností). Jen v prvních deseti měsících najezdili naši pracovníci z pobočky Olomouc 25tis kilometrů.

Takže vzhůru do punče.
Váš JAN

PS: Pamatujete si ještě na naše video, ve kterém jsme sháněli finanční prostředky na dofinancování našeho předešlého automobilu? Pokud ne, doporučujeme shlédnout zde.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu