PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.


Hospicová a paliativní péče Senioři

POJIŠŤOVNA ŠTĚDRÝCH pro NEMOCNICI DOMA

Již 5 let pomáháme umírajícím v závěru života a jejich rodinám zvládnout náročnou situaci bezplatně prostřednictvím smluvních pojišťoven. Většina navazujících provozních nákladů je hrazena z darů, pomocí fundraisingových nástrojů a projektů. Stále zesilující zdražování všeho a současná inflační mašinerie nás jako neziskovku čím dál častěji staví před nelehký úkol - zafinancování provozních nákladů a energií, hlavně pohonných hmot pro výjezdové vozy. Staňte se "Pojišťovnou štědrých" a pomozte nám zajišťovat mobilní hospicovou péči svým příspěvkem na provoz.

vybíráme od 24.11.2021

Rozšiřte komunitu POJIŠŤOVNY ŠTĚDRÝCH

Na pohonné hmoty, provoz, energie, kompenzační a inkontinenční pomůcky, zdravotnický materiál a přístroje, ediční a edukační aktivity, kancelářskou techniku a software. Zkrátka na vše, co zdravotní pojišťovny nehradí. Vy pomáháte, my pečujeme NON-STOP. Tato symbióza tvoří vzácnou jistotu pro naše pacienty, kdy je pro ně péče kvalitní a vždy dostupná.
19 900 Kč

přispělo

11 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Naším posláním je péče o nevyléčitelně nemocné občany Zlínského a části Jihomoravského kraje v jejich domácím prostředí, eliminace bolesti pomocí moderních metod paliativní medicíny. Tuto službu poskytujeme ve dne i v noci, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce, v režimu přímé zdravotní péče. Distanční způsob léčby není naším favoritem, proto jsou naši zdravotníci neustále připraveni na okamžitý přesun k pacientovi.
Rovněž všem pečujícím, ať už se jedná o rodiny, příbuzné, známé nebo přátele, jsme připraveni okamžitě  pomoci se vším co je třeba. Plně chápeme náročnost péče o své blízké v domácím prostředí a pro tuto situaci jsme nastaveni a vybaveni vším, co pomáhá tyto situace zvládnout.

ŠŤASTNÉ DNY V NEMOCNICI DOMA

KRISTÝNA je mile potěšena, že při prvním výjezdu našla plnou nádrž. Celý den se může v klidu věnovat jen svým pacientům, ke kterým bezpečně a včas dojede, i když je benzín stále dražší.

ROMAN S IVEM rozbalili novou polohovací postel a rychle spěchají k rodině, než přivezou pacienta z nemocnice domů. Další čekají. Roman s Ivem to stihnou, pokud přijde další postel ...

VERONIKA má novou kabelku. Nemá v ní malovátka, ale potřebný zdravotnický materiál, přístroje a svačinu. Bude v terénu celý den. Veronika je šťastná, že má novou kabelku, její kolegyně Maruška ji ještě nemá.

PETRA má šťastný den. Raduje se z dodávky kancelářských potřeb a materiálu, bez kterého se žádný ouřada neobejde. Petra může kopírovat, dokud jí nedojde papír, pak se může věnovat údržbě tiskárny a těšit se na další šťastný den.


PANÍ S. je pacient a má každý den šťastný i když jí jich moc nezbývá. Má zdravotní pojišťovnu, rodinu, PAHOP a Vás, kteří pomáháte svou štědrostí a laskavostí. 

Pomozte, prosím zajistit více šťastných dnů v NEMOCNICI DOMA. Posílíte tak kvalitu a dostupnost poskytované péče pacientům v terminálním stavu nevyléčitelné nemoci.

D Ě K U J E M E


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Vážím si toho, co děláte. Má to smysl. Děkuji za všechny, u kterých jste byli a u kterých ještě budete ... Díky!

Dárce
1 000 Kč

Vážím si vaší práce.

Lenka M.V.

Moc děkujeme

PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.

Přeji vám, aby jste penízky užili pro dobro ostatních a pomohlo vám to k nákupu nových a moderních prostředků, které vám usnadní péči o staré a nemocné lidi. Zároveň vám děkuji za trpělivost a péči o mou maminku.

Jana Šamšová
5 000 Kč

Moc Vám děkujeme za Váš dar a poděkování. Přejeme Vám i mamince hodně zdraví .

PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.

Za péči, kterou jste věnovali mé umírající sestře.

Alena Bílková
1 000 Kč

Děkujeme Vám, že jsme mohli pomoci a rovněž za Váš dar. S úctou kolektiv PAHOPu

PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.

Dobrý den,děkuji Všem za úžasnou pomoc a péči o mého manžela Leoše.Hlavně paní doktorce Jarošové a celému kolektivu sestřiček a bratrů co mi pomáhali v nelehké situaci.Vaše pomoc je
opravdu neskutečná.Nikdy jsem ještě nezažila tak milé a příjemné lidi jak po telefonu (i v noci)
tak i u nás doma.Manžel byl málomluvný,ale šťastný doma.....Děkuji....

Martina Běhulová
300 Kč

Děkujeme za Vaši důvěru. Těší nás , že jsme vám mohli pomáhat a že jste byli s naší péčí spokojeni. Děkujeme i za Váš dar.
S úctou kolektiv PAHOPu

PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.

Ať to jezdí !

Fantomas