Nová Trojka, z. s.


Děti, mládež, rodina Pomoc Ukrajině

Nová Trojka pro Ukrajinu

Nová Trojka je příjemné místo pro mnoho rodin, které zde tráví volný čas. Naše kroužky, akce a příměstské tábory navštěvuje bezplatně řada dětí ze sociálně slabých či pěstounských rodin. Nyní pomáháme také ukrajinským rodinám zmírnit prostřednictvím volnočasových aktivit i sbírek potřebných věcí dopady války. Pomozte nám, prosím, s financováním pravidelných volnočasových aktivit, aby byly dostupné rodinám, které musely uprchnout před válečným konfliktem!

vybíráme od 22.4.2022

Nová Trojka pro Ukrajinu

Přispívám na pravidelné volnočasové aktivity pro ukrajinské rodiny.
vybráno 1 % z 53 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Volnočasové aktivity hrají významnou roli při utváření osobnosti dítěte či mladého člověka a jsou tou nejlepší prevencí sociálně patologických jevů. Dětským uprchlíkům z Ukrajiny navíc pomáhají překonat odloučení od širší rodiny, dosavadních kamarádů i oblíbených aktivit. Jsou významným prvkem jejich integrace do českého prostředí. Dětem, ale i maminkám a babičkám z Ukrajiny nabízíme bezpečný prostor pro seberealizaci, pravidelné setkávání a nalezení nových přátel jak mezi ukrajinskou, tak českou komunitou. 
Každý týden nabízíme ukrajinským dětem v Nové Trojce keramické, sportovní, taneční i hudební kurzy zcela zdarma. Mohou si také se svými vrstevníky pohrát v herně či přijít na některou z našich tradičních akcí.

Děkujeme, že nám pomáháte dát dětem, ale i dospělým, pocit  bezpečí, radosti a možnost zapojit se znovu do běžného života. 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu