Právě teď! o.p.s.


Senioři Zdraví

Podpořte oblíbené trénování paměti pro seniory

Zapomínáte? Nepamatujete si jména, nebo co jste měli včera k obědu? To je celkem přirozené, jen s vyšším věkem to bývá horší. Proto seniorům pomáháme tím, že pro ně připravujeme rozmanité lekce trénování paměti. Podpořte proto tradiční i méně tradiční formy trénování paměti pro seniory. Jde o jednu z nejoblíbenějších (zároveň nejlevnějších) forem aktivizace, která seniorům napomáhá v udržení dlouhodobé soběstačnosti a orientaci. Neváhejte a finančním přispěním podpořte netradiční formy trénování paměti, umožněte seniorům, zkoušet nové metody a poznávat stále nové věci! Na živo, ale i on-line.

Tradiční i méně tradiční formy trénování paměti pro pražské seniory

Podpořte tradiční i méně tradiční formy trénování paměti pro seniory z Prahy.
Jaké formy? Např. experimentální metodu FIE, cvičení na propojování mozkových hemisfér, společné bubnování, žonglování, trénování pomocí PC programu atd.
Podpořte pro seniory tolik potřebnou aktivitu, podpořte netradiční formy trénování paměti a umožněte tak seniorům zkoušet nové metody a poznávat nové věci!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Přispějte tomu, že senioři budou moci trénovat paměť tradičními i méně tradičními metodami.


Víte, která z aktivit patří u seniorů k nejoblíbenějším?

Trénování paměti!
Pro seniory připravujeme každý rok různé typy lekcí, od klasických až po ty, ve kterých se paměť trénuje pomocí speciálního počítačového programu. Pro seniory připravujeme trénování paměti i pomocí on-line tréninků, které pro nás zajišťují ti nejlepší lektoři z celé ČR.


Stovky různých lekcí za rok
Abychom mohli kurzy realizovat, potřebujeme průběžně získávat dostatečné množství financí. Maĺou část prostředků na trénování paměti získáme z grantů, ale ta nestačí. Proto prosíme - podpořte nás a pomozte nám realizovat rozdílné formy trénování paměti i v roce 2023!


Že nevíte proč a jaké trénování podpořit?  
Proč už jsme si řekli, viz výše - jde o pro seniory o velmi oblíbenou a užitečnou aktivitu. Jaké? S námi si mohou vyzkoušet např. metodu FIE*, tanec, cvičení na propojování mozkových hemisfér, společné bubnování, žonglování, trénování pomocí PC programu atd.  I když se to nezdá, tak i tyto aktivity pomáhají propojovat hemisféry a tedy napomáhají mentálnímu tréninku.

Podpořte pro seniory tolik potřebné aktivity, podpořte netradiční formy trénování paměti, umožněte seniorům zkoušet nové věci!


Foto z trénování paměti pomocí PC programu.


*FIE = Feursteinova metoda instrumentálního obohacování

Další naše výzvy zde na Darujme.cz najdete ZDE.  

Naší organizaci se nemusíte obávat podpořit. 
V roce 2022 jsme se umístili na druhém místě v kategorii malá neziskovka v ocenění Neziskovka roku.
Jsme držitelem značky spolehlivosti "prověřená veřejně prospěšná organizace". Značka spolehlivosti je zárukou pro dárce i veřejnost, že veřejně prospěšná organizace naplňuje své poslání a řádně hospodaří se svěřenými prostředky.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Aktivní stáří

Sarka Flaxova
200 Kč

:-)

Tomas Bernard
1 000 Kč

na pěkné vzpomínky..od rána do večera, celý věk..ať se daří!

Bára Hrdinová