Diakonie ČCE


Vzdělávání a výzkum Lidé s postižením

Podpořte rekonstrukci školy pro děti s postižením

Speciální škola Diakonie v Praze V Zápolí přijímá i žáky, které jinde odmítají. Pro rodiče tak někdy představuje poslední naději. Díky rekonstrukci zdvojnásobíme její kapacitu a po 28 letech provozu zmodernizujeme podmínky vzdělávání žáků s mentálním a kombinovaným postižením nebo autismem. Podpoříte rekonstrukci školy?

Pomůžu to opravit

Přispěju na rekonstrukci školy pro děti s postižením
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Diakonie provozuje v Česku 16 škol. V nich vzděláváme děti a mladé lidi s mentálním a kombinovaným postižením nebo autismem. Speciální mateřská a základní škola na Praze 4 V Zápolí pomáhá dětem již 29 let. Součástí školy je internát, družina a školní jídelna. Do školy chodí až 50 dětí. Současné podmínky jsou po mnoha letech provozu nevyhovující a kapacity nestačí zájmu rodičů. Školy Diakonie totiž přijímají i žáky, které jinde odmítají. Pro rodiče tak někdy představujeme poslední naději

Díky plánované rekonstrukci navýšíme kapacity školy na dvojnásobek. Škola bude zcela bezbariérová a vzniknou i čtyři speciální učebny pro práci s dětmi s autismem. Rekonstrukce by měla začít v červenci 2022, na dofinancování nám schází 7 milionů korun. Děkujeme, že pomáháte s námi.



Chcete vědět víc?

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Držím palce!

Vojtěch Drahorád
2 500 Kč