Cool Critters z.s.


Zvířata

Pomozte nám zaplatit Zitimu dentální zákrok!

Malý Ziti, kocourek s těma nejsmutnějšíma očima, je umazlený miláček. Život ho ale rozhodně nešetřil. Než byl zachráněn z ulice, protloukal se jak se dalo. Poté, co prošel karanténou a mohl být přijat k nám do azylu, bylo v plánu veterinární ošetření. Chtěli jsme vědět, jak je na tom, než ho necháme odejít do dočasné péče, aby si začal užívat opravdu krásného života a mohl hledat svůj nový domov.

vybíráme od 25.10.2021
5 048 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Bohužel návštěva na veterině ukázala, že Ziti má mnoho zdravotních problémů. Jeho kožíšek byl špinavý a kůže podrážděná důsledkem masivního zablešení. Na jedné pacce měl malou ránu. Nejhůř na tom jsou ale jeho zuby. Zitiho musel prohlédnout i specialista a byla naplánovaná operace, při které se všechny poškozené zuby budou muset vytrhat.
Operace proběhne 2. 11. 2021. Odhadovaná cena za vyšetření krve před samotným zákrokem a za dentální ošetření je 4000 Kč. Bude to pro nás velký výdaj a moc uvítáme jakoukoliv pomoc s jeho zaplacením. Ziti (a my také!) vám bude za vaši laskavou pomoc opravdu velmi vděčný. 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu