Centrum pro rodinu Ráj z.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Léto 2022 s Rájem

Děti milují léto v Ráji. Vedoucí milují léto v Ráji a s nadšením se podílejí na jeho vytváření. Rodiče jásají, že mají o děti o prázdninách skvěle postaráno. Chcete taky, aby tohle pokračovalo? Potřebujeme vaši podporu.

vybíráme od 19.10.2021

Podpořme tábory s Rájem

Fandím vám a chci podpořit organizaci táborů na rok 2022
3 900 Kč
vybráno 2 % z 200 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Od vzniku Centra pro rodinu Ráj (a dokonce řadu let před tím) pořádáme tábory pro děti ze širokého okolí. V roce 2021 9 příměstskými tábory CPR Ráj prošlo 280 dětí ve věku 4 až 15 let a pobytovým táborem MISE 16 teenagerů od 12 do 18 let. O naše tábory je každoročně velký zájem a kapacita je bleskově naplněná. Z ohlasů víme, že si děti užívají spoustu zábavy, netradičních zážitků, učí se mnohým dovednostem a získávají nová přátelství. Mnohé děti se také postupně jak rostou stávají pomocníky vedoucích a časem také vedoucími.
V roce 2021 se nám podařilo uskutečnit ještě větší část táborů s příspěvkem z ESF projektu
. Pro Vaši představu dotace z Evropského sociálního fondu zvládly pokrýt zhruba polovinu nákladů na jedno dítě. Také rostou prudce ceny potravin, energií i minimálních mezd. Nechceme plošně zvýšit všem cenu tábora o 100 %, ale abychom mohli tábory realizovat i v příštích letech, hledáme nové podporovatele a dárce. Můžete to být právě vy, kdo se takto připojí k našemu týmu.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu