Step by Step ČR, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Podpořte letní školu Začít spolu v Plzni

Letní škola je největší kurz Začít spolu pro pedagogy z celé ČR. V nabídce jsou Základní kurzy pro MŠ / ZŠ, ale také Rozvíjející kurzy pro MŠ / ZŠ. Díky tomuto intenzivnímu týdennímu kurzu rozšíříme každý rok řady svých kolegyň a kolegů a pomůžeme školám v realizaci programu Začít spolu. V letošním roce získaly učitelky ze Začít spolu zasloužené uznání v prestižní souteži Global Teacher Prize Czech Republic. Mezi 11 finalistkami byly 3 paní učitelky, které pracují s programem Začít spolu, a absolutní vítězkou se stala Barbora Heřmanová, která ukázala, že principy programu nejsou alternativou, ale měly by být zcela běžnou součástí výuky na českých školách.

vybíráme od 20.7.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 30 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Vzdělávací program Začít spolu se během letní školy v Plzni termínu 16. - 20. srpna 2021 vrátí ke svým kořenům.
1. ZŠ Plzeň byla jednou z prvních škol, která začala program před téměř 25 lety realizovat. I právě proto byla Plzeň vybrána jako místo pro vznik regionálního metodického centra Začít spolu, které od září 2021 zahájí svou činnost pod názvem "ZaS centrum".

Více o programu Začít spolu se dozvíte na našem kanálu Youtube Začít spolu.

Letní škola ani provoz metodického centra ZaS se však neobejde bez darů od našich partnerů v regionu.
Potřebujeme sehnat prostředky na základní vybavení centra, finanční odměny pedagogům, finance na provozní náklady centra a zajištění jeho aktivit - odborné akce, sdílení zkušeností pro pedagogy, akce pro rodiče nebo Dny ve třídě Začít spolu...
Pomozte dětem splnit sen o moderní škole, kde učení je radost.
Děkujeme všem, kdo nám pomáháte zlepšovat vzdělávání v Plzeňském kraji!



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu