Diakonie Církve bratrské


Lidé s postižením Senioři

LEPŠÍ DOMOV – LEPŠÍ ŽIVOT pro pány kluky

Sociální služba Chráněné bydlení na Xaverově poskytuje bydlení pro osoby s mentálním postižením či duševní chorobou. Dům, kde se vše odehrává, a který je pro naše klienty faktickým domovem, byl postaven před 50 lety a téměř vše potřebuje nutně vyměnit. Proto bylo naším cílem se do něčeho takového pustit, a dům totálně zrekonstruovat, aby mohl další desetiletí sloužit dobré věci.

vybíráme od 17.6.2021

Rekonstrukce Chráněného bydlení na Xaverově

MOC VÁM DĚKUJEME! Určitě se budete moct přijít podívat, jak to celé dopadlo. Budeme Vás průběžně informovat.
24 000 Kč

přispělo

8 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Na cestě k cíli se nám podařilo získat dotaci EU z Operačního programu Praha – Pól růstu ve výši 4,8 mil. Kč, ale tahle částka nám určitě nebude stačit. Proč, jelikož ceny stouply a celá akce má i další náklady než jen stavební práce. Znamená to, že stavební práce a související náklady (např. přestěhování a ubytování klientů) 
se vyšplhaly k částce 8,4 mil. Kč. Co s tím? 

Mohli jsme to vzdát, ale to jsme nechtěli. Dotace se nemusí opakovat a dům zásadní opravu a zlepšení podmínek pro naše obyvatele opravdu naléhavě potřebuje. 

Od července 2022 rekonstruujeme a doufáme, že se nám podaří finanční prostředky získat. Prosíme, podpořte nás na naší cestě k cíli a novému domovu pro „naše pány kluky“. 


Jak to celé probíhá a co je nového,  se můžete podívat ZDE:


POMÁHAT POMÁHÁ

Děkujeme za Vaši podporu.






Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu