HESTIA - Centrum pro dobrovolnictví, z. ú.


Filantropie a dobrovolnictví Děti, mládež, rodina

Letní tábor? Ne pro každé dítě je to samozřejmost ...

Každé dítě si zaslouží bezstarostné dětství plné radosti, zážitků a kamarádů a mělo by mít šanci zažít letní tábor v bezpečném a přátelském prostředí. Pojďte s námi podpořit děti, které se z různých důvodů nemohou zúčastnit běžných letních táborů, a umožnit jim zažít léto mimo Prahu.

32 800 Kč
vybráno 131 % z 25 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Každé dítě si zaslouží bezstarostné dětství plné radosti, zážitků a kamarádů.

Některé děti si ale s sebou nesou různé jizvy a šrámy z minulosti, které je natolik ovlivnily, že mezi ostatní děti nezapadají. Často nejsou schopny běžným způsobem navazovat přátelské vztahy, mají problémy s chováním ve skupině, jsou hyperaktivní, trpí úzkostmi, depresemi a podobně. Právě z těchto důvodů pro ně bývají běžné letní tábory nedosažitelné.
 
A proto jsme tu my: Ve spolupráci s našimi dobrovolníky dlouhodobě realizujeme letní tábor, kde skrze individuální přístup a program přizpůsobený specifickým potřebám dětí vytváříme bezpečné a přátelské prostředí, ve kterém může 30 dětí prožít 10 nevšedních dní mimo Prahu bezstarostně a s radostí.

Pro kvalitní přípravu a realizaci letního tábora nám v letošním roce chybí ještě 25 000 Kč … Pojďte s námi podpořit děti, které si to zaslouží! 😊

P.S.: 1 den na letním táboře pro 1 dítě vyjde zhruba na 800 Kč …

Pro více informací se nám neváhejte ozvat: 
Alena Karasová
koordinátorka programu Pět P a hlavní vedoucí letního tábora HESTIA 
@: alena.karasova@hest.cz 
☎: 728 006 514 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc děkujeme všem za to, že jste se společně s námi rozhodli podpořit děti, které si to zaslouží. Díky vašim darům jsme získali více peněz než jsme čekali a mohli jsme tak uspořádat letošní tábor v co nejvyšší kvalitě. 

Tábor se nesl v duchu hledání ztracené Atlantidy. Děti zdolaly všechny překážky, které se na jejich cestě objevily a podařilo se jim získat srdce bájné říše. To budou chránit a jeho tajemství nevyzradí!

Nejdůležitější ale je, že děti na táboře zažily dobrodružství, na která jen tak nezapomenou ...

Vaší podpory si velmi vážíme, děkujeme! ❤ 

Děkujeme, že se podařilo vybrat cílovou částku v tak rekordním čase. Jste skvělí! 😊

Pokud byste i dále chtěli přispět, budeme moc rádi. Aktuálně již můžeme letní tábor uspořádat, ale mít možnost dětem dopřát něco navíc je vždy moc fajn ... Pojďte do toho s námi! ⛺

Založení projektu

I mala pomoc muze prinest velkou radost vsem:)

Ana Crkvenjaš
400 Kč

Užijte si tábor :)
Velká poklona patří všem dobrovolníkům a pořadatelům tábora. Sama jsem měla možnost se táboru jako vedoucí účastnit, takže vím ...

Veronika Vobrubová
400 Kč

Snad se tábor vydaří :)

Jiří Vecko
200 Kč