Dílna Gawain, z.s.


Lidé s postižením

Provoz dřevařské a textilní dílny

Přinášíme bezpečný prostor pro dospělé klienty s mentálním a kombinovaným postižením, k vytváření pracovních návyků a pěstování společenství, ve kterém každý má své nezastupitelné místo. Dílna Gawain je sociálně terapeutická dílna, která sídlí v Praze Holešovicích a nabízí prostor pro lidi s postižením k rozvoji pracovních a sociálních návyků soběstačnosti, zodpovědnosti a schopnosti žít vlastní smysluplný život. Každý klient zde ocení zázemí, kde se plně respektuje osobní tempo práce a zároveň se snažíme o podporu samostatnosti našich klientů při nácviku těch nejobyčejnějších věcí jako je stolování, úklid, praní a přípravu jídla. V současné době navštěvuje naši dílnu 27 uživatelů.

vybíráme od 25.5.2021
Abychom mohli tvořit, potřebujeme celou řadu obyčejných věci - filcovací jehly, přízi, mýdlo,vlnu,svorky na uchycení dřeva, smirkový papír, teplou vodu, akvarelové papíry, barvy, látky na kostýmy, čistící prostředky a spoustu dalších věcí, které našim klientům usnadní každodenní práci, ze které se nesmírně těší. Děkujeme, že nám pomáháte zjistit prostřednictvím Vaší podpory vše potřebné.
5 611 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Téměř 20 let nabízíme pro uživatele v naší textilní a dřevařské dílně osvojení si  základních technik jako je filcování, tkaní, broušení a tesání dřeva.

Naši klienti a se těší ze svých hotových výrobků, jako jsou filcované hračky, pouzdra a podložky, tkaná prostírání a koberce, tesané mísy, rozmanitých tvarů a zdobení. Všechny výrobky nabízíme veřejnosti k prodeji na našem webu.

Klienti tím získávají pracovní návyky, zdokonalují jemnou motoriku, trpělivost a celkový proces jim přináší možnost plnohodnotného zapojení do většinové společnosti.








Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se Vám v novém roce ve Vaší obdivuhodné práci daří!

Alena Linhartová
5 000 Kč

Díky za to, co děláte! :)

Dárce
500 Kč