Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Charitativní cyklovýlet z Holic do Vysokého Mýta a zpět

Za každý kilometr ujetý na kole jsme přispěli neziskovce. Přispějte i vy! Jsme parta kolegů z práce a na začátku června jsme se zapojili do akce Spořka Českem (www.sporkaceskem.cz). Rozhodli jsme se náš úsek z Holic do Vysokého Mýta spojit s dobrým úmyslem a přispět na podporu aktivit Mezinárodního vězeňského společenství (www.mvs.cz). Každou darovanou korunu nám Nadace ČS zdvojnásobí až do výše 20.000 Kč

vybíráme od 24.5.2021
40 038 Kč
vybráno 100 % z 40 000 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme parta kolegů z práce a na začátku června jsme se zapojili do akce Spořka Českem (www.sporkaceskem.cz). Rozhodli jsme se náš úsek z Holic do Vysokého Mýta spojit s dobrým úmyslem a přispět na podporu aktivit Mezinárodního vězeňského společenství (www.mvs.cz). 
Tato organizace, se snaží pomáhat všem, kterých se dotkl zločin, zejména dětem vězňů. Těm se říká „neviditelné oběti“ nebo „zapomenuté děti“, protože jsou společností i odborníky opomíjeny a chybí pro ně specifická podpora a péče (http://mvs.cz/pomahame/).
 
Proto jsme za každý ujetý kilometr přispěli určitou částkou. Nepíšeme kolik, protože každý člen týmu si zvolil sám za sebe, kolik bude chtít darovat a také vás nechceme ovlivňovat a omezovat ve vaší štědrosti 😊, protože i vy se můžete k naší výzvě přidat.
Zkuste vymyslet svou osobní / rodinnou / firemní / kamarádskou výzvu. Vezměte třeba rodinu o víkendu na kolo, výšlap na hory nebo jenom procházku do parku – a za každý kilometr nebo krok darujte... 
 
Výborně se do toho dají zapojit i děti, je to pro ně velká motivace, a kromě důležitého pohybu je společně naučíme pomáhat potřebným – vysvětlete jim, proč to děláte. A když bude zrovna špatné počasí, tak si vymyslete částku za každý dřep nebo přeskok přes švihadlo, vyklizenou myčku, zametení v kuchyni během týdne / měsíce. Fantazii se prostě meze nekladou a určitě zažijete i spoustu legrace. 
 
Samozřejmě je možné darovat i fixní částku bez jakékoli sportovní či nesportovní aktivity – je to jenom na vás!
 
A úžasná zpráva nakonec – každou darovanou korunu nám Nadace ČS zdvojnásobí až do výše 20,000 Kč! Povede se nám tedy dohromady s nadací vybrat úžasných 40,000 Kč? Za vaše dary již nyní děkujeme. 
 
Tak jaká je ta VAŠE výzva

Barbora Černošková - Ambasadorka Mezinárodního vězeňského společenství
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásná aktivita! Držím palce všem, kteří jsou postiženi touto životní situací, aby je to v budoucím životě poznamenalo co nejméně.

Petr Luzar
500 Kč

Dobře dojeďte a ať to těm zasaženým pomůže popojet v životě dál.

Dárce
1 000 Kč

Ať se povede

Nikdo Všichni
500 Kč