Sport 4 Help, z.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

Perníčky pro podporovatele

Hledáme příznivce aktivit naší organizace, kteří se rozhodnou podpořit nás drobnou částkou na přípravu letních sportovních aktivit s našimi handicapovanými přáteli. Jako poděkování za to od nás dostanete ručně malovaný perníček, sladké melounové srdíčko.

Perníčky pro podporovatele

Velmi děkujeme všem dárcům.

Pokud nás budete chtít podpořit i mimo tento projekt, více informací o možnostech spolupráce najdete na našem webu Sport 4 Help - www.sport4help.cz/podporte-nas/.
1 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hledáme příznivce aktivit naší Sport 4 Help, kteří se rozhodnou podpořit nás s cílem pomoci organizaci sportovních aktivit s našimi handicapovanými přáteli. Dárci od nás jako poděkování za dar dostanou ručně malované perníčky, sladká melounová srdíčka od naší kamarádky Jitky z obchůdku U světlušky

Za příspěvek ve výši 150,- obdržíte jedno ❤️, za příspěvek 250,- ❤️❤️ srdíčka a darovanou částku 500,- odměníme hned srdíčky ❤️❤️❤️❤️

Cílem naší organizace je podporovat konkrétní lidi s handicapem v našem okolí. Často se jedná o sportovce, kterým do života nečekaně vstoupila nehoda nebo vážná nemoc. Tito lidé se při svém návratu do běžného života často potýkají se spoustou problémů, od administrativních patálií třeba na úřadech, až po absenci asistenčních služeb, bez kterých nemají šanci dostat se ven z domu, do práce, ke sportování. Každý, s kým se potkáváme, má jiné potřeby a my se snažíme pomoci tam, kde je to zrovna nejvíce potřeba. 

Organizujeme aktivity, při kterých se zdraví a lidé s handicapem potkávají společně dohromady.  Snažíme se tak oba světy přirozeně propojovat. Handicapovaným nebo vážně nemocným dáme možnost vyzkoušet si věci, ke kterým by se normálně nedostali nebo z nich měli obavu. Doufáme, že naše aktivity pomáhají lidem s handicapem zase získávat pozitivní pohled na život a učit se postarat sami o sebe v nových podmínkách. Zdraví lidé si naopak uvědomí, že není třeba se stydět nabídnout pomocnou ruku.  Pro děti se stane přirozené vnímat handicapované a nemocné okolo sebe jako běžnou součást života.

Na co použijeme konkrétně peníze z této sbírky? Vybraný obnos nám pomůže například s organizací výletů, uhrazení startovného na cyklistických závodech a soutěžích, kterých se účastníme, přispějí nám na pořízení kompenzačních pomůcek nebo dalšího sportovního náčiní.

Pokud Vás naše práce a její směřování oslovuje, přidejte se k nám, rádi vás uvidíme nebo uslyšíme. Spolu nám to půjde ještě lépe. Děkujeme za Vaše zapojení a libovolnou pomoc, ať už finanční, materiální nebo dobrovolnickou. Více informací o konkrétních možnostech spolupráce s námi najdete ZDE.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu