Spolek Hurá na Výlet!


Senioři

Pomozte nám uspokojit poptávku seniorů po tolik očekávaných výletech.

Zájem seniorů o naše výlety je tento tok obrovský. Po dlouhých měsících samoty konečně přišla zábava a hlavně se zase potkáváme. Vyhlásili jsme výlety pro prvních více než 500 seniorů, ale kapacity jsou už naplněné. Chceme proto přidat dalších 5 výletů, ale na to budeme potřebovat vás, vaši pomoc. Prosíme, přispějte i vy na veselejší dny, dříve narozených – na autobusovou dopravu + na vstupy + oběd + pivečko + zdravotní doprovod + průvodce + pohodovou rezervaci = na nezapomenutelné společné zážitky. Až uvidíte při svých výletech skupinu usměvavých seniorů plných života a poznávání, určitě se vám vaše investice vrátí v upřímné radosti.

vybíráme od 12.5.2021

Pomozte seniorům vypravit se na výlet

161 482 Kč
vybráno 215 % z 75 000 Kč

přispělo

161 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


__________________
Spolek Hurá na Výlet! je dobročinná organizace a hlavně parta mladých lidí, kteří od roku 2014 vymýšlí, jak zpříjemnit stáří seniorům. Pořádáme společné výlety a akce, aby poznali nová místa, lidi a dostali se k potřebným informacím, které jim můžou usnadnit život.
A protože víme, že z důchodu se nedá vůbec „vyskakovat“, cena výletů je dotovaná.
 
Za dobu svého působení jsme vypravili na výlet tisíce seniorů a naší patronkou je režisérka Silvie Dymáková, autorka dokumentu Šmejdi. Snímku, který zachycuje podvodné praktiky obchodníků. Snímku, který nás rozhoupal k tomu ukázat, že nejsme generace, která chce na seniorech profitovat, ale naopak jim vrátit co společnosti dali.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Poslouchám rozhovor s Lucií Výbornou. Moc se mi líbí, co děláte. Moje babička organizovala podobné vylety v Praze při Sokole v Podolí a měly vždycky úspěch. Jsem ráda, ze někdo dělá podobné akce a že mu opravdu jde o seniory a o to, aby se měli lépe.

Zdenka Lišková

Přeji mnoho spokojených seniorů.

Katerina Machalova
500 Kč

Skvělý nápad🙂

Marcela Bažantová
1 000 Kč

Co děláte, je skvělé. Dekujeme.

Dárce

Srdíčko pro vás, za to co děláte ❤️ M.U.

Dárce
1 000 Kč

Dobrý den, děkuji za možnost přispět - slyšel jsem Váš rozhovor s paní Výbornou na Radiožurnálu. Ať se účastníkům na výletech líbí! Vladimír Černohorský

Vladimír Černohorský
500 Kč

Hodně štěstí! Díky za to co děláte a Lucce Výborně za pěkný rozhovor :)

Pavel Fišer
500 Kč

Bon voyage :)

Marek Novák
500 Kč

Preji hodne uspechu a hezkych vyletu.

Jitka Green
1 000 Kč

Jsem ráda, že mohu malým pravidelným příspěvkem podpořit důstojné stáří seniorů.

Jitka Šlechtová
200 Kč