Akademie klasické hudby, z.ú.


Kultura, umění a historie

Dvořákova Praha - jednorázový dar

Podpořit nás můžete i jednorázovým darem. Pouhým kliknutím si vyberete, nebo zvolíte libovolnou částku. Rychlá a jednoduchá volba a pro nás efektivní způsob pomoci s financováním našeho festivalu. Úsilí o zachování nejvyššího uměleckého standardu s sebou nesou měsíce práce, jejímž vyvrcholením jsou emocemi a prožitky nabité koncerty Dvořákovy Prahy. Za každý dar jsme neskutečně vděčni. Jako poděkování od nás získáte Certifikát dárce a potvrzení o daru pro daňové účely.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky - a cantabile!

Dana Svobodová

Zpříjemňujete nám život nádhernými hudebními zážitky. Díky :-)

Markéta Zukalová
400 Kč

Velice si vážím nejen všech umělců, ale i těch,kteří pro ně vše zajišťují a zprostředkovávají styk s obecenstvem. Celý život chodím na koncerty tzv. vážně hudby a jsem ráda,že mohu přispět na její provozování. Máme zakoupené 2 koncerty a už se moc těšíme. Není třeba mě nikde zveřejňovat .
Srdečně

Jaroslava Kapitolová
2 000 Kč

Keep going!

Marta Šigutová
1 000 Kč

Jsem téměř pravidelným návštěvníkem Dvořákova festivalu a letitý návštěvník koncertů vážné hudby. Jsem ráda, že mohu takto přispět a nepotřebuji žádné potvrzení , ani zveřejňování svého daru. Jsem přesvědčená, že peníze budou v dobrých rukách.
Děkuji za veškerou vaši činnost v této oblasti.
Se srdečným pozdravem J.Kapitolová

Jaroslava Kapitolová
1 000 Kč