Destiny Pet z.s.


Zvířata

PODPOŘTE ČINNOST V DESTINY

Ti nejzranitelnější vás potřebují. Nedokážou si sami pomoci, a proto je tady Destiny Pet. Místo, kde každý dostane šanci zabojovat o svůj život a štěstí. Místo, ve kterém se nedělá rozdíl mezi psem, kočkou, králíkem, papouškem či potkanem. Snažíme se pomoci všem, sami to ale nedokážeme. Potřebujeme vás. Přidáte se a změníte nějaké němé tváři život k lepšímu?

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Zaměřujeme se na ochranu primárně domácích zvířat. Momentálně se snažíme získat prostory, abychom mohli pomáhat ještě více. Pečujeme nejen o staré, nemocné a týrané kočky, ale i o další zvířata. O ty, kteří se pro své majitele či jejich příbuzné staly nepohodlnými. Dáváme jim šanci na nový životní příběh plný lásky a porozumění.

Jak Destiny Pet funguje a o koho pečujeme?

Fungujeme na bázi dočasných péčí. Nemáme kotce, o zvířátka se staráme jako o vlastní, žijí s námi doma, takže do nových domovů odchází již socializovaná s co nejpřesnějšími informacemi o jejich povaze a potřebách. Každé zvíře je totiž osobnost.



Co je náš cíl?

Snažíme se být jiní. Snažíme se být rodinou se vším všudy, i když jen dočasnou. Máme před sebou mnoho plánů a dlouhou cestu, ale jsme si jisti, že společně s vámi dokážeme tvořit lepší svět. Naším cílem je udělat maximum pro záchranu každého života a nalezení domova "na míru".

Koho možná znáte?

Poinsettia

Poin, křehká Sphynxí slečna, k nám přišla na pokraji smrti. Měla obrovský zánět v těle a trčela z ní každá kost. Ihned po příjmu skončila na hospitalizaci, kde musela být na kapačkách a dostávat antibiotika do žíly. Šok přišel v okamžiku, kdy se zjistilo, že tato sotva stojící duše je březí. Poin nakonec potratila. Minulost ji zanechala šrámy na duši, ale nyní má milující domov a člověka, který jí dává všechnu lásku světa.


Moody a Luis

Moody k nám přišel jako malé hnijící klubko, kterému doslova tekly oči ven a valil se mu hnis z rány na hlavě. I přes veškerou snahu přišel o obě oči. Od začátku to byl ale bojovník a rošťák, který co neviděl očima, viděl svým srdcem. Nebylo překvapením, že pod svá křídla přijal Luise, který jako maličký prodělal kočičí mor, po kterém mu zůstaly neurologické následky. Moody i Luis našli společný domov a dnes svým příběhem pomáhají šířit osvětu o kastracích.


Pan Jahůdka

Pana Jahůdku jsme přijali z Ligy na ochranu zvířat Kutná hora, protože mu byl diagnostikován FeLV, kočičí leukémie. I když byl dle veterinářů v pořádku, u nás skončil na hospitalizaci. Měl podvýživu, svrab a zánět horních cest dýchacích. Při této nemoci si kočka nemůže dovolit ani rýmu, a navíc nemůže k jiným zdravým kočkám, neboť je může nakazit. I proto bojujeme o nové prostory. Jahůdka se dal krásně do pořádku a dnes nám z domova posílá vyvalené pozdravy.


Slamáček

Slamáček byl nalezen na okraji cesty jako umírající kocour. Trpěl na vyfrkaný hnis, který mu vytékal z očí, nosu i tlamy. Bohužel ho neminula ani silná podvýživa, hýbnuté ledviny a v neposlední řadě slepota. Nebyl schopen ze začátku chodit ani na záchod. Poslední ránou byla diagnostika FIP. I Slamáček dostal šanci a dnes je z něj téměř pětikilový bojovník, který má inhalátor. Něco málo díky zaléčení vidí a bojuje dál. Momentálně se řeší zhoršování plic. Sláma miluje jídlo, tuny jídla , svou azylovou kamarádku babičku Anželínku a vyhřívání se na zasíťovaném balkoně. Každý den si užívá plnými doušky. I když má své problémy, po rýmě už není ani stopy a pomalu se dostává do kondice.


Péče o tato zvířátka bohužel není nijak hrazená státem či městem. Pomáhat dokážeme jen díky vám. Spolu s vámi tvoříme zvířatům lepší svět. Děkujeme za vaši podporu, bez ní bychom nikdy nedokázali vytvořit tolik šťastných příběhů. Jsme si jisti, že brzy budeme schopni realizovat i prostory a pomáhat tak mnohem více a lépe.


Děkujeme!

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Aspoň trochu pro dnes nalezeného kocourka ve zbědovaném stavu, ať už je mu brzy lépe a může dovádět :o)

James Frost
70 Kč

Děkuji za kočičky

Táňa Holubová
5 000 Kč

Děkuji moc za to co děláte 🙏❤️

Dárce
200 Kč

Děkuji za každou zachráněnou kočičku ♥️😘

Markéta Wengrynova
500 Kč

Děkuji za Vaší práci! Jste úžasni, zvířátka vás potřebuji.. 🤍 Všem zvířátkům držím moc palce! 🍀

Hana Cermanová
100 Kč

Sám mám dvě kočky. A vidět další trpět a bojovat mě mrzí. Tak aspoň menší příspěvek od studenta :)

Samuel Trnka
100 Kč

Něco tady a něco přes QR na www, plnění kočičího bříška :)

Luboš Pomajzl
400 Kč

Ať se daří vám i těm čtyřnohým kamarádům, kéž byste pro všechny zachráněné byli ta pomyslná startovací čára do lepšího života! 🙏

Kateřina Ludvová
500 Kč

Bojuj kočičko🙏

Eva Mašková
500 Kč

Moc děkuji ❤️

Jiřina Batelová
500 Kč