ADRA, o.p.s.


Humanitární pomoc Životní prostředí

ADRA eDrive 20.–30. 5. 2021

Dojeďte až na mys Dobré naděje na elektrokole, kole nebo elektromobilem a podpořte dobrou věc! A nejen jednu. Svou účastí podpoříte africké humanitární projekty, své zdraví i planetu. Cesta je daleká, je to rovných 16 825 km až na nejjižnější cíp Afriky, proto se přidejte k nám a pomozte nám dojet do cíle a zpět.

Podpořte svou čistou jízdou humanitární projekty v Africe

212 262 Kč
vybráno 90 % z 235 550 Kč

přispělo

108 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
JEDINEČNÁ BENEFIČNÍ AKCE SPOJENÁ S ELEKTROMOBILITOU
Pojďme podpořit elektromobilitu a symbolicky dojet až na mys Dobré naděje v Africe. Afrika je velice řídce pokrytá nabíjecími stanicemi, to nám ale nebrání ji procestovat alespoň virtuálně. Má totiž veliký potenciál ve využití slunce pro výrobu elektrické energie. Pojďme společně ukázat, že elektromobilem lze dojet až na nejjižnější cíp Afriky.

JAK VYJET K MYSU DOBRÉ NADĚJE?
– pomocí formuláře vpravo si zvolte částku, kterou chcete přispět ke společnému zvládnutí celé trasy o délce 33 650 km, tedy na mys Dobré naděje a zpátky, a dokončete registraci
– na papír o velikosti A4 si vytiskněte startovní číslo, na které vás přesměrujeme po úspěšném zaplacení platby, a odstřihněte vyznačenou oblast
připevněte si startovní číslo na svůj dopravní prostředek, ať už je to elektroautomobil, elektroskútr, elektrokolo či obyčejné kolo, a vyrazte na cestu :)

Délka vaší trasy by měla odpovídat kilometrům, ke kterým jste se zavázali při registraci: 280 korun ~ 40 km; 420 korun ~ 60 km; 560 korun ~ 80 km, 700 korun ~ 100 km. Kilometry se mohou sčítat za několik jízd, stačí je urazit ve stanoveném časovém období od 20. do 30 května.

KOMU TÍM POMŮŽETE?
Svou čistou jízdou podpoříte humanitární projekty organizace ADRA v Africe
. V nigerském městě Ouallam se získané finance použijí na vybudování školních tříd pro malijské i místní děti, ale také na vybudování hlubinného vrtu, který zajistí pro zdejší obyvatele dostatek pitné vody.  V Zambii peníze použijeme na pomoc v prevenci šíření onemocnění covid-19. Konkrétně zajistíme různá školení a ochranné pomůcky. Také se zde budeme podílet na pomoci v oblasti obživy – distribuci semínek na založení zahrádek či hospodářských zvířat, jako jsou kozy a slepice.

NEZAPOMEŇTE SDÍLET VÝZVU MEZI SVÝMI PŘÁTELI A KOLEGY
Vyfoťte se při vaší jízdě a nasdílejte svou fotku na Instagram nebo Facebook s hashtagem #jedunamys. V příspěvku označte Adru (na Instagramu pod profilem adra_cz, na Facebooku pod profilem ADRA CZ) a ujistěte se, že je váš příspěvek veřejný, ať ho můžeme zařadit do slosování o zajímavé ceny, půjčení elektromobilu včetně víkendového zapůjčení elektromobilu od společnosti E.ON, ročního předplatného kol Nextbike či balíček s produkty Sonnentor.  A vychutnejte si jízdu s dobrým pocitem, že jste pomohli těm, kteří to potřebují.

Děkujeme, že svými kilometry pomáháte s námi.
A také děkujeme všem sponzorům, kteří tuto akci podpořili.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu