Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s.


Hospicová a paliativní péče

Koncentrátor kyslíku

Potíže s dýcháním, dušnost? V současné době výrazně stoupla poptávka v naší půjčovně kompenzačních pomůcek po koncentrátorech kyslíku. Příčinou této situace je právě probíhající epidemie Covid-19.

vybíráme od 19.3.2021

Koncentrátor kyslíku

Pomozte nám pořídit koncentrátor kyslíku do půjčovny pomůcek!
26 580 Kč
vybráno 93 % z 28 435 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Celkem 4 koncentrátory kyslíku máme k dispozici pro hospicové pacienty, několik dalších pak půjčujeme široké veřejnosti. Koncentrátor kyslíku neboli oxygenátor dokáže výrazně pomoci při potížích s dýcháním. Zájem lidí, kterým tento přístroj může pomoci, je však v tuto chvíli větší než my můžeme pokrýt. Proto jsme se rozhodli, že nebudeme další zájemce odmítat a tento stav vyřešíme spolu s vámi!
 
Kyslíkové koncentrátory jsou dnes nejspolehlivějším, nejefektivnějším a pohodlným zdrojem doplňkového kyslíku. Koncentrátor je poháněn elektrickou energií. Jednotka separuje kyslík ze vzduchu získaného z okolní atmosféry, čímž je získáván velmi čistý kyslík, který je na výstupu z koncentrátoru. Přestože koncentrátor „odfiltrovává“ kyslík z místnosti, není kvalita vzduchu a kyslíková koncentrace v místnosti ovlivněna.


Půjdete do toho s námi? Váš dar změní svět k lepšímu…


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Bůh ať vám žehná ve vaší záslužné práci!

Trust&Finance s.r.o. IČ: 08021309
2 000 Kč

Děkuji za to, co děláte, jak to děláte a pro koho to děláte.

Michal Pech