Sport 4 Help, z.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Lidé s postižením

Perníčky pro 30 podporovatelů

Hledáme 30 podporovatelů, kteří se rozhodnou podpořit nás částkou 150,-. Jako poděkování za to od nás dostanou ručně malovaný perníček, krásnou velikonoční ovečku. Získanou částku bychom rádi použili na nákupu materiálu na výrobu hand made produktů našich handicapovaných kamarádů, které připravují do našeho obchůdku.

vybíráme od 14.3.2021

Perníčky pro 30 podporovatelů

Velmi děkujeme všem dárcům, plánovanou částku se podařilo nashromáždit a poděkování ve formě oveček už se chystá na cestu k Vám!

Pokud nás budete chtít podpořit i mimo tento projekt, více informací o možnostech pomoci najdete na našem webu Sport 4 Help - www.sport4help.cz/podporte-nas/.
4 500 Kč
vybráno 100 % z 4 500 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Velmi děkujeme všem dárcům, plánovanou částku se podařilo nashromáždit a poděkování ve formě oveček už se chystá na cestu k Vám! Pokud nás budete chtít podpořit i mimo tento projekt, více informací o možnostech podpory najdete na našem webu Sport 4 Help.


Podstatou existence Sport 4 Help vždy bylo společné trávení času s kamarády napříč handicapy, nejen při sportovních aktivitách. Pandemie ale naše zaběhnuté životy obrátila vzhůru nohama. Prosté věci, jako obejmutí druhé lidské bytosti nebo společně trávený čas přináší strach a tíseň, že ohrozíme to nejcennější, co naši zdravotně křehcí kamarádi mají. 

Jsme ale zvyklí nevzdávat věci bez boje. Hledali jsme proto nové nápady, jak současnou situaci pozitivně uchopit, něco si z ní vzít, vyzkoušet nepoznané, pustit se do něčeho, na co bychom třeba v dřívějším běhu a shonu života ani nepomysleli. 

Vrhli jsme se proto s našimi handicapovanými kamarády do hand made výroby nezbytných drobností, které, jak doufáme, Vás osloví a budou se Vám líbit.

 Svojí podporou umožníte vznik něčeho hezkého, co pohladí po duši a zároveň ohodnotíte poctivou práci lidí, kteří díky svému handicapu mnohdy něco takového nespravedlivě a obtížně hledají, protože jsou často podceňovaní, že to a to nezvládnou.

Tato krásná přáníčka třeba vlastnoručně vyšívá naše kamarádka Kačenka Šůlová, která se narodila s dětskou mozkovou obrnu. Kačenka má pouze omezenou hybnost rukou, ale přesto dokáže vykouzlit něco tak krásného. Ze sbírky Kačence nakoupíme bavlnky, barevné papíry a předlohy. A takový druh podpory bychom chtěli zajistit i našim dalším klientům.

Děkujeme!

Za tým Sport4Help

Irena
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásné tvoření 💕

Dárce

Držím Vám palce a fandím Vám!

Martina Kornelová
300 Kč

Hodně inspirace při tvoření!

Adéla Hladíková

Holky, moc vám držím palce a těším se na vaše výrobky. Určitě si pak něco koupím 😉

Tereza Suchanová