Nová Trojka, z. s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

Rodina je nejvíc!

Rodina nám dává lásku, pocit bezpečí, ale také určuje, kým jsme a jak se stavíme ke světu. Učí nás budovat vztahy a navazovat sociální kontakty. Zkrátka vztahy v rodině jsou i důležitý základ pro každého. My v Nové Trojce podporujeme všechny rodiny včetně rodin sociálně, kulturně či jinak znevýhodněných, ale také rodiny, které se ocitly v momentální krizi a potřebují pomoci. Chcete v tom být s námi? Zapojte se do komunity lidí, pro které je rodina nejvíc, a podpořte prorodinné aktivity.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Péče o vztahy v rodině je nekonečný kolotoč. Někdy potřebujete spolu “NĚCO” zažít, jindy si o samotě vyčistit hlavu a mít o čem vyprávět a v těžších chvílích se třeba s někým poradit. Ať už je rodina v jakékoliv fázi,  Nová Trojka ji podpoří. 

Pojďte do toho s námi.  Můžete přispět jednorázově nebo si nastavte trvalý příkaz a přispívejte každý měsíc.





Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Rodina a komunita je opravdu nejvíc...

Ivana Kirby
1 000 Kč

právní poradna

Helena Kovářová
200 Kč

Děkuji Vám za to, co děláte. Jen tak dál. Jste výborný kolektiv, který nabízí mnoho aktivit pro rodiče s dětmi i jednotlivce. Čas, který jsem u Vás a s Vámi strávila byl pro mě přínosný, příjemný, pohodový, pozitivní, přívětivý, pořádný a doufám, že tomu tak bude i nadále. Hodně zdraví a sil do dalších desetiletí :-).

Ivana K.

Děkujeme za vše a držme si palce!

GabS