Studio Hrdinů z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Kultura, umění a historie

Studio Hrdinů 2021

Studio Hrdinů je divadelní scéna sídlící již bez mála deset let v podzemním sále Veletržního paláce v Praze. Naše poetika se zaměřuje především na činohru, ale vždy s akcentem na výtvarnou stránku inscenací. Pro plnohodnotný zážitek z našich představení není vhodné jiné, něž-li živé provedení. Pokračujeme v práci, připravujeme nové inscenace, ale chybí nám zdroje z příjmů a koprodukcí, pomožte nám spolufinancovat naše projekty, které snad brzy uvidí veřejnost.

Buďte divadelním mecenášem

Podpořte Studio Hrdinů i v časech, kdy vás nemůžeme hostit na našich produkcích. Odebírejte náš newsletter, sledujte nás na sociálních sítích, buďte s námi v kontaktu, a pomožte nám dofinancovat výpadky z příjmů.
32 000 Kč
vybráno 21 % z 150 000 Kč

přispělo

46 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Poetika Studia Hrdinů, které se zaměřuje především na činohru, ale vždy s akcentem na výtvarnou stránku inscenací, není slučitelná s technickými možnostmi, které nabízí streamování. Pasivní ovšem rozhodně nejsme. Během pandemie jsme sice veřejnosti v mezerách nouzového stavu mohli nabídnout pouze jednu ze čtyř premiér, připravili jsme ovšem další tři. A máme neblahé tušení, že další tituly “do šuplíku” budou ještě nějakou dobu přibývat.



Nechceme ztratit kontakt se svými diváky, dál chceme budovat svou diváckou základnu a až se divadla znovu otevřou, sejít se s vámi v hojném počtu a poznat nové tváře. Podpořte Studio Hrdinů i v časech, kdy vás nemůžeme hostit na našich produkcích. Odebírejte náš newsletter, sledujte nás na sociálních sítích, buďte s námi v kontaktu, a pomožte nám dofinancovat výpadky z příjmů. Znát s předstihem náš nabitý program, až se zase bude chodit do divadla, se vyplatí!



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

V neděli skončila on-line verze festivalu nezávislého divadla Malá inventura, jehož součástí bylo i Studio Hrdinů. Pokud chcete vidět, jak to aktuálně v divadle vypadá, a co všechno se tam děje, podívejte se na 360°guided tour divadla. Prohlídka vznikla právě ve spolupráci s festivalem.

Zveme vás k poslechu včerejšího vydání pořadu Vizitka na Český rozhlas Vltava, jehož hostem byl umělecký ředitel Studia Hrdinů, režisér a dramaturg Jan Horák. Co všechno už máme v divadle nachystané “do šuplíku”, co nás čeká do konce této a na začátek příští sezóny a k tomu hudba našich kolegů a kamarádů z divadla, to vše v této Vizitce. Příjemný poslech.  


Založení projektu

Hodně štěstí a snad brzy na shledanou.

Jana Melicharová
500 Kč

Držte se, máme vás rádi!!!

Hana Puškařová

držte se!

Michaela Veselá
300 Kč

❤️

Milada Vyhnálková
500 Kč

Rád podpořím Studio Hrdinů 2021 :-)

Petr Mahel
300 Kč

Těším se na nové hry. Držte se!

Petr Flíček
1 000 Kč

Já se tak k Vám těším do divadla...

Petr
600 Kč