Cool Critters z.s.


Zvířata

Prosíme, pomozte toulavým kočičkám z koleje Hvězda!

Cipísek a Špagetka jsou na tom moc špatně. Oba jsou velmi nemocní a budou potřebovat veterinární péči i domácí ošetřování, než se vzpamatují. Moc prosíme, pomozte nám se o ně postarat!

vybíráme od 3.2.2021
6 452 Kč

přispělo

11 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Studenti z koleje Hvězda se starali o toulavé kočičky, Cipíska a Špagetku. Bohužel si je podle pravidel na koleji nesměli vzít k sobě do tepla, mohli je jen krmit a zajistit jim zateplený domeček na spaní. V poslední době si ale všimli, že kocourek a kočička nejsou v pořádku a jejich stav se stále zhoršuje. Proto se jim rozhodli zajistit pomoc a na Facebooku zjišťovali, kdo by se jich mohl ujmout. Díky tomu se nakonec Cipísek a Špagetka dostali k nám, do Cool Critters. Díky báječné spolupráci laskavých lidí jsou teď už v bezpečí v dočasné péči a dostalo se jim veterinárního ošetření. 

Cipísek a Špagetka mají před sebou ještě dlouhou cestu k úplnému uzdravení. Mají zanícená očička, jsou oba nachlazení a mají také problémy se zoubky. Doteď za jejich veterinární péči platila paní, která se o ně pomáhala starat, bohužel ale celková cena za jejich léčení bude příliš vysoká, než aby ji mohla nadále platit sama. Proto prosíme o pomoc i vás.

Všechny dary zaslané přes tento projekt budou použity výhradně na péči o Špagetku a Cipíska. Dostaneme je z toho za každou cenu. Věříme, že si zaslouží šanci na spokojený život, šanci najít milující domov. Každý dar, i ten sebemenší, je velkou pomocí. Další zprávy o tom, jak se Špagetce s Cipískem daří, budete moci sledovat na Facebookové stránce Cool Critters a v naší veřejné Facebookové skupině. Děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

At se kocicky zlepsi.

Tadeáš Beránek
1 000 Kč

Thanks for taking the time to help those kitties!

Ignacio Hernandez
300 Kč